MENÜ

Kontrollü futbol hızlı hücum...

Abone Ol Google News

İstatistikler fazlasıyla beraberlik diyor bu maça. Özellikle Şenol Güneş’in Avcı’ya karşı şansının tutmadığı bir gerçek. Şu anda lider ve şampiyonluk yolunda en avantajlı takım Başakşehir, bu keskin virajı en az hasarla dönmek amacında. Ligin kalan bölümünde İstanbul dışında sadece Sivasspor ile oynayacak olan Abdullah Avcı’nın öğrencileri, Rize’de son maçında gol şov yaparak kazanmış rakibine karşı çok daha kontrollü olacaktır.

Haberin Devamı

Orta alanda savaş!

Birbirine çok yakın oynayan ve ligin en çok isabetli pas yapan takımı, az gol yiyen savunma yapısıyla Beşiktaş’a karşı orta alanda müthiş bir savaş verecektir. Eğer bir kart sorunu yaşamazlarsa, evinde taraftarının da coşkusuyla üstüne gelecek olan Beşiktaş karşısında hızlı ve çabuk hücumlarla bol bol gol pozisyonu bulmaları mümkün.

Farklı bir hikaye

6 artı 4 dizilişiyle golcülerini kulübede oturtup farklılık yaratan Başakşehir, bu maçta da top tekniği üstün isimlerin zenginliğini skora yansıtmaya çalışacak. Ancak şu bir gerçek ki, karşılarında son maçtaki sıkıntılı Konyaspor yok. Bu 90 dakikanın hikayesi bambaşka olacak.

Haberin Devamı

Ön plana kim çıkar?

Tabii ki her maçta olduğu gibi her türlü karşı önleme rağmen durdurulamayan koz Edin Visca. Vodafone Park’taki müthiş taraftar topluluğunun rakip olmasına rağmen Visca’yı olumlu motive edeceğini ve hırslandıracağını düşünüyorum.

Kısa mesaj

Açıkçası Başakşehir’in orta alandaki performansı maçın kaderini belirler. Çünkü Beşiktaş’ın bu alanda Atiba, Dorukhan ve Medel’den oluşan üçlüsünün becerisi ve gücü ortada.

YORUM YAZ