MENÜ

Kayseri'de sessiz gece

Abone Ol Google News

Kayseri’de ilk iki haftanın başarılı takımları kozlarını paylaştı. Varela ve Sakıp sakatlıkları nedeniyle ilk 11’de yoktu ev sahibi ekipte. Malatyaspor ise 6 puanla geldiği deplasmana yine puan umuduyla çıkmıştı. 4-2-3-1 düzeninde oynayan Kayserispor’da ilk yarıda yeni transfer Bilal en çok göze çarpan isimdi. Varela’nın yokluğunda bulduğu şansı bana göre iyi kullanan isimdi. Malatyaspor ise bir dış saha takımı gibi oynadı, konrtolllü savunmasıyla rakip forvetlere göz açtırmadı.

Haberin Devamı

Konuk ekip Adem Büyük’ün direkten dönen topu ile öne geçme şansını kaçıran taraftı ilk yarıda. Açıkcası zaman zaman hızlanan ama çabuk sönen ataklardan oluşan bir maç izledik devreye kadar.

İkinci yarı da aslında ilk yarının benzeriydi. Tek fark orta alanlar daha çabuk geçildi ama bir türlü son vuruşlarda beceri yoktu.

Ertuğrul Sağlam ikinci yarının ortalarında rakip savunma karşısında etkili gözükmeyen Chery’yi oyundan alıp Şamil’i soktu. Mensah’ı daha öne süren Sağlam format atmak istedi.

Tüm hamleleri yaptı

Ancak bu tercihi de fazla sürmedi, Mensah’ı alıp Gyan ile çift santrfora döndü. Yani gol için 3 puan için tüm hamlelerini yaptı.

Haberin Devamı

Malatyaspor savunmayı sağlam tutup, ceza alanına uzun toplarla gol atmayı denedi ama çok da etkili oldu diyemeyiz.

Kayserispor çift forvete döndükten sonra Umut’un kafası ile gole çok yaklaştı ama direği geçemedi, maç da golsüz eşitlikle bitti.

YORUM YAZ