MENÜ

Kaleyi Kasımpaşa fethetti

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Osmanlıspor’un evindeki 17 maçlık yenilmezlik serisine Kasımpaşa son verdi. İstanbul ekibi, Pavelka ve Adem’in golleriyle zafere uzanırken Ndiaye’nin sayısı Başkent ekibine yetmedi.

Başkent’te ev sahibi yenip sıralamada 5.’liği yakalamak istiyordu. Konuk ekip ise kötü gidişi durdurmuş olmanın moraliyle kazanıp son 3 sıradan kendini dışarı atmak amacındaydı. Reşit Akçay’ın öğrencileri iki kulvarda başarılı bir mücadele sürdürürken sükselerini de bozmak istemiyordu. Osmanlıspor ilk 11 de 8 yabancıya yer verirken bu sayı Kasımpaşa 11 inde 7 olarak notlarımıza geçti. İlk yarının hakimi Osmanlıspor’du, Başkent ekibi orta alandaki başarılı organizasyonu ile etkili hücumcularına iyi servisler yaptılar. Kasımpaşa ise savunma futbolunu hemen hemen rakip kalede net bir pozisyon bile bulamadan ilk 45’e sığdırdı. İkinci yarı sürpriz bir golle başladı. 50’de Kasımpaşa maçtaki ilk pozisyonunda Pavelka ile 1-0 öne geçti. Bu sezon oynadığı maçlarda ilk defa yenik duruma düşen Osmanlıspor sendeledi ama 77’de Ndiaye ile 1-1’i yakaladı.

Webo şaşırttı

80’de Adem ceza alanına girdi şutunda top Prochazka’nın eline çarpına Ümit Öztürk tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Adem takımını deplasmanda 2-1 öne geçirdi. 90’da Webo müthiş bir pozisyon yakaladı, şutunu Ramazan kurtardı. Kasımpaşa iyi savunma yaptı, baskı yemesine rağmen rakibine çok pozisyon vermedi. Rakip kalede ise az göründü ama değerlendirip Ankara’dan altın değerinde bir 3 puanla evine döndü.

YORUM YAZ