MENÜ

Hesaplar bozuldu!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Başakşehir ligin arası kısaldıkça gerilmeye başladı. Gerçekten sezonun flaş takımı, rakibi karşısında öyle pozisyonlar harcadı ki sonunda evinde bir puana razı oldu. Gaziantepspor puan cetvelinde son sırada. Tek hedefi var puan almak. Bülent Uygun, yepyeni ekibini bu maç iyi motive etmiş. Bunu fazlasıyla gördük. Özellikle savunma hattını iyi kurduğunuz zaman gol yemiyorsunuz. Wallace ve Elyasa ikilisi hava toplarında kusursuz oynadı. Orta alandaki mücadeleye bir Marcinho ve Sefa daha etkili destek yapabilseydi işler daha da yolunda gidebilirdi.

Sadece Emre’yle olmaz!

Başakşehir cephesinde aksayan ne derseniz; cevap açık: Sadece Emre Belözoğlu’nun hırsı ve yaratıcı oyunuyla olmuyor. Takımdaki diğer isimlerin de aynı derecede mücadele etmesi ve reaksiyon göstermesi lazım. Ama dünkü maçta Abdullah Avcı’nın hamle oyuncuları da bekleneni veremedi. Belki oyun planı olarak doğruydu ancak iyi motive olmuş takımlara karşı koyabilmek için golü bulacaksınız. İşte gol geciktikçe Gaziantep’in direnci de arttı ve pozisyonlar da buldular.

Uygun istediğini aldı

Aslında bu kadro, son sırada değil de orta sıralardayken buraya gelse belki de aradıkları golü bulup 1 değil 3 puanı alabilirlerdi. Ama son sıra baskısı insiyatif kullanmada sıkıntıya neden oluyor. Her şeye rağmen oyun disiplini Gaziantepspor’a bir puanı getirdi. Başakşehir açısından 4-0’lık Kasımpaşa yenilgisinin tamir maçıydı. Son sıradaki rakibe puan kaptırmak hesapları bozdu. Özetle ev sahibi değil konuk ekip istediğini alan taraftı

YORUM YAZ