MENÜ

Dadaşlar'dan hüzünlü veda

Abone Ol Google News

Erzurumspor için dramatik bir maçtı. Geçen sezon bu vakitler Play-Off finalini kazanıp Süper Lig mutluluğu yaşayan Dadaşlar bir yıl sonra lige veda etti.

Haberin Devamı

Kayserispor karşısında kazanmalarının yetmediği yani iplerin kendilerinde olmadığı bir 90 dakikaya çıktılar. Rakip ligde kalmayı garantilemiş. Futbolcular sahaya ‘bitse de bir an evvel tatile çıksak’ modunda çıkmış.

Gerçekten bir teknik adam için böyle maçlarda futbolcuyu motive etmek kolay değildir. Bir taraftan mücadele edeceksin, ismine gölge düşürmemek için hassas olacaksın. Çünkü bu maçın sonucunu ayrıca iki ekip Bursaspor ve Göztepe’de takip ediyordu, aynı Erzurumspor’un onları takip ettiği gibi.

Erzurumspor’un en büyük kozu son maça çıkarken eşitlik halinde 3’lü averajla ligde kalabilmesiydi. Tabi ki hakemin son düdüğüne kadar bu umudu yaşadılar.

Ders almaları gerek

Taylan’ın daha oyunun başlarında gelen golüyle rahatladılar ve biz buradan 3 puanı kopartırız dedikten sonra İzmir ve Malatya’dan gelen sonucu beklediler 90 dakika boyunca...

Haberin Devamı

Aslında Erzurumspor lige dün veda etmedi. Dadaşlar önceki hafta evinde Fenerbahçe’ye karşı kaybettiği maçta düştü.

Umarım yönetim Süper Lig’de yaşadıkları bu hüsrandan sonra yabancı transfer seçimi ve yetersizliği konusunda gerekli dersi çıkarır.

YORUM YAZ