MENÜ

Başakşehir'e yazık oldu

Abone Ol Google News

Avrupa Kupası’na farklı yenilgilerle bir anlamda çok kötü başlangıç yapan iki takımın hedefi kazanmaktı. Açıkçası maç önü tablo bize bu maçtan çıkacak her sonuç sürpriz olmaz dedirtiyordu. Bizim taraftan bakarsak Başakşehir haftalar ilerledikçe kalitesini ortaya koyuyor. Gerçekten kaleci Mert’ten başlamak üzere her mevkisinin içini dolduruyor oynayan isimler. Dün gece Alman ekolünün önemli temsilcisi Mönchengladbach karşısında gerçekten iyi mücadele etti.

Haberin Devamı

Maç öncesi Okan Buruk’un; Alman ekibini iyi analiz ettiğini daha iyi anladık. Aynen Okan Buruk’un söylediği gibi konuk ekip hücumda etkili ama hücum yediğinde savunma zaafları yaşadığını net gördük. Oyun planı iç saha İçin 4-3-3 düzeni gerçekçiydi. Nitekim bu düzen bize çok önemli gol pozisyonları da getirdi ama kaleciyi geçemedik ilk yarıda. Özellikle maçın hemen başında Aleksiç sonrasında İrfan Can ve Visca ile gole çok yaklaşan taraftık. Rakibin tehlikeli diyebileceğimiz ataklarında da Mert önemli kurtarışlarla kalesini gole kapattı ilk yarıda.

Haberin Devamı

Ayağa gelen şans!

İkinci yarı iyi başladık. Orta alanda yaptığımız baskıda Crivelli kaptığı topu rakip savunmanın arkasına çok güzel bıraktı. Visca da bu güzel asisti şık bir vuruşla gole çevirdi. Önemli pozisyonlar bulmamıza rağmen son vuruşlardaki beceriksizlik farkı artırmamızı önledi. Bütün olarak büyük bir mücadele vardı sahada. İşte bu tip maçlarda skoru, o kaza golüne karşı perçinlemek lazım. Gerçekten de olmayacak bir şans golüyle rakip beraberliği yakaladı. Ayağımıza gelen 3 puan şansını kaçırdık, yazık oldu.

YORUM YAZ