MENÜ

Başakşehir geçen yıldan daha iyi

Abone Ol Google News

Bu Başakşehir geçen sezon şampiyonluğu kaçıran takımdan daha iyi bir ekip. Galatasaray sakatlar ordusu ve mecburiyetten farklı bir taktik kadro ile çıkacak. Savunma tandemi Ponck ve Skrtel ile daha da güçlendi. Orta alana Azubuike, Mehmet Topal ve de Berkay Özcan, forma rekabetini artırdı. En önemli artı forvette oldu. Geçen sezon Avcı’nın ikinci yarıdaki Robinho transferiyle santrforsuz hücum hattı planı belki de şampiyonluğu kaçırttı. Şimdi ise daha gerçekçi, içi dolu ve her bölgesi dengeli bir Başakşehir var. 41 maçtır sahasından kaybetmeyen Galatasaray’ın bu unvanını yıkmaya en yakın takım diyebilirim. Her şeye rağmen iki takımın da 3 puana oynayacağı maçın skorunu bana göre kaleciler ve son vuruşcular belirler.

Haberin Devamı

Ön plana kim çıkar?

Gulbrandsen ile Crivelli, Visca’lı hücum hattının değerine değer kattı. Hatırlayın geçen sezon Adebayor, Bajiç ve Demba ile göz kamaştırıcı isimlerle donatılmış ama kulübede oturan ünlüler topluluğu vardı.

Kısa mesaj

Galatasaray her türlü eksiğine rağmen son iki maçta kazandı ve moralli. İkincisi de takımdaki yerli isimler özellikle forvette Adem Büyük faktörü, taraftarın da saha içine etkisiyle Başakşehir’e kart sorunu yaşatabilir.

Haberin Devamı
YORUM YAZ