MENÜ

Alanya'ya müthiş puan

Abone Ol Google News

Ligde kalmayı cebine koymuş Alanyaspor, Kayseri deplasmanına çok rahat çıktı. Ev sahibi ise gerçekten transfer yasaklı bir kadro ile Hikmet Karaman yönetiminde çok önemli başarılar elde etmesine rağmen düşme korkusunu üstünden atamamıştı.

Haberin Devamı

Gerçekten kalan maçlarına baktığımızda Alanyaspor karşılaşması olmazsa olmaz 3 puan gözüküyordu. İlk yarıda iki takımın da golü ve hücumu düşünmesi zevkli bir oyunu getirdi. Belki iki gol oldu ama adetin çoğalması fazlasıyla mümkündü. Sergen Yalçın rakibin ofansif gücünü bilerek tam saha baskı uygulayıp Kayserisporlu oyuncuları mümkün olduğu kadar kendi kalesine yüzünü döndürmemeyi başardı. Özellikle Ozan Tufan’ın orta alan performansı göz kamaştırıcı noktada. Hani derler ya aklı fazlasıyla başına gelmiş. Bence bu formuyla hem milli takım hem de Fenerbahçe’ye geri döner...

Daha fazla olabilirdi

Gollere gelince; ilkinde N’Skala’nın hatasıyla başlayan pozisyonda Varela bu sezonki ilk golünü atıp Kayserispor’u öne geçirdi. Aynı Nsakala’nın bu defa bir Alanyaspor atağında yaptığı nefis ortada Caulker kafa ile Alanyaspor’u 1-1’e taşıdı. İkinci yarı eşitliği bozma çabası içinde geçti. Ancak son toplarda defansif hamlelerdeki başarılar dikkat çekiciydi. Açıkcası 90 dakikaya, tempoya baktığımızda bu skor hakkı değildi. Her iki takım adına gidip gelen bir karşılaşmaydı ve gol adeti daha fazla olmalıydı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ