MENÜ

1 puana sevinen yok

Abone Ol Google News

Akhisar zor günlerden geçiyor. Dün de Ankaragücü karşısında çok kritik bir 90 dakikaya çıktılar. Ev sahibi ekipte önemli isimler sakatlık ve cezaları nedeniyle yoktu. Yeni bir teknik atam Cem Kavçak yönetiminde mutlak 3 puan hedeflediler. İlk yarı istediğini yapamayan Akhisarspor, istediğini yapan taraf ise Ankaragücü’ydü. Pozisyon olarak kısır bir ilk yarı izledik. Sadece orta alanda sıkışan ve oyunun bolca durduğu bir yarıydı. Zaten 0-0’lık iyi yarı skoru da bunu doğrulayam bir sonuçtu.

Haberin Devamı

İkinci yarıda tek kale bir maç izledik. Ankaragücü’nde Djedje 51’de ikinci sarı karttan kırmızı görünce Başkent ekibi oyunun büyük bir bölümünü 10 kişi oynadı. Peki Akhisarspor bu fırsatı değerlendirebildi mi! Hayır.

10 kişiye rağmen

Gerçekten baskılı gözükse de pozisyon olarak istediği zenginliği bir türlü yalayamayan Akhisar karşısında Ankaragücü takım olarak iyi savunma yaptı. Hatta az da olsa önemli gol pozisyonları da yakaladı. 89’da gelişen atakta oyuna sonradan giren iki isimden Aydın ile başlayan atakta İlhan golü bulsa da Halis Özkahya VAR’a gitti ve golü iptal etti. Ceza alanı içinde Pazdan’ın eline çarpan topa devam kararına ev sahibi ekipten penaltı tepkisi geldi ancak VAR’a bakan Özkahya ‘devam’ dedi. Kısacası dün 6 puanlık maçın kazananı yoktu ve birer puana razı oldular.

Haberin Devamı
YORUM YAZ