MENÜ

Siyah Beyaz!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Beşiktaş maç seçiyor. Lig ile kupada oynanan maçlar, tıpkı renkleri gibi; siyah ve beyaz kadar farklı. Her ne kadar yedek ağırlıklı kadro ile sahaya çıkılsa da, ligdeki tempo, mücadale, hırs, kazanma azmi gibi özellikler yok. Konya maçı kadar merak edilen Boyko da, sisteme uydu. Ukraynalı kaleci yediği iki hatalı golle düşük not aldı. Kupayı ikinci plana atıp, tüm ağırlığını lige veren Güneş’in ekibi, evinde kaybedip rövanş öncesi tur şansını zora soktu.

Cenk affetmedi

Beşiktaş’ın gol kaçırma geleneği kupada da sürdü. Maça kontrollü başlayan Kartal; Cenk, Quaresma, ve Sosa ile goller kaçırdı. Gomez, Gökhan, Beck, İsmail, Olcay ve kaleci Tolga’dan yoksun kadrosu ile sahaya çıkan Kartal, oyun kontrolünü elinde tutan taraf oldu. Konyaspor, savunma arkasına atılan uzun toplarda, gole gitmek istediyse de, bu düşüncede başarılı olamadı. Gol için yüklenen Beşiktaş, Cenk ile 31’de golü buldu. Quaresma’nın köşe atışından gelen topunu Necip aşırdı, Cenk kontrol edip sert vurdu: 1-0. Gol sonrası Sosa ile net golü kaçıran Siyah-Beyazlılar, tek farkla devreye tamamlamak zorunda kaldı.

Kırmızı, gol getirdi

İkinci yarıya da hızlı başlayan Beşiktaş, Quaresma’nın ortasında, Cenk ile net golü kaçırdı. Dönen pozisyonda Marcelo, Rangelov’u indirince oyun dışı kaldı. Pozisyon öncesi ofsaytı vermeyen hakeme ise itirazlar vardı. Brezilyalı oyuncunun atılması ile on kişi kalan Kartal, aynı dakika içinde topu ağlarında gördü. Bajiç serbest atıştan sert vurdu. Boyko’nun uzanmasına rağmen skora denge geldi: 1-1.

Boyko yaktı!

Beşiktaş ile ilk resmi maçına çıkan Ukraynalı kaleci, serbest atışta yanlış yerde durup golü yedi. Boyko, uzun boyuna rağmen 79’da zamanlama hatası ile yüksek topu yumruklayamadı. Boşta kalan topu, ileri çıkan Volkan ağlara bıraktı: 1-2.

YORUM YAZ