MENÜ

Kartal gibi avladı

Abone Ol Google News

Şampiyonluk isteyen Beşiktaş, devreye galibiyet ile başladı. Ligden düşme potasındaki Akhisar deplasmanına çıkan Güneş’in ekibi, yıldız isimleri ve tecrübesi ile galip geldi. Burak ve Mirin’in yeni forması ile tanıştığı maçta, Akhisar’ın kadrosunda fazla yabancı bulundurması da skandal nitelikteydi.

Haberin Devamı

Futbolun kuralı değişmedi

Hep derler ya; atamayana, atarlar... İşte son örnek Akhisar’da yaşandı. 23’te Dorukhan uzaktan resmen füze gönderdi: 0-1... Gol ile birlikte Kartal rahatladı, çok pas yapıp, rakibi de oyundan düşürdü.

Burak sistem değiştirdi

Olay transfer Burak, tam hazır değil. Buna rağmen ofsayttan uzak kalmasını bildi. Takımda topu alan, oyuncular Burak’ı aradı. Bu da organize atak ritmini bozdu. Burak, oyunda kaldığı süre içinde etkisiz kaldı. Bu konuda bir diğer handikap da, tribünlerin tepkisi oldu.

Q7 farkı

Portekizli yıldız, ortada giden maçı çeviren isim oldu. 48’de kazanılan serbest vuruşta öyle bir top attı ki, Gökhan’a kafa ile dokunmak kaldı: 0-2. Burak’ın yerine forma giyen Larin, 76’da sokoru: 0-3’e taşıdı. 81’de Cikalleshi maçın skorunu belirledi: 1-3.

Haberin Devamı

Ne yaptın Akhisar

Süper Lig ekibi tarihi hataya imza attı. 13 yabancı ile maça çıktı. Hadi Cihat hoca atladı! Ya diğer teknik ve idari ekip ne iş yapar.

YORUM YAZ