MENÜ

Kartal derbide ne yapar!

Abone Ol Google News

Ne açıdan bakarsak bakalım, derbi maçı çok ilginç olacak. Beşiktaş şampiyonluk peşinde. Fenerbahçe ise alt sıralardan kurtulma çabasında. Güneş’in ekibinde cezalı Ljajiç dışında eksik yok. Kagawa 11 için hazır. Burak formda. Takım oyunu yine ön plana çıkmış durumda. Beşiktaş’ın ev sahibi olması da avantaj. Bütün bunlara rağmen, Kartal’ın kırılgan yapısı var. Psikolojik olarak Fenerbahçe maçlarında handikap yaşıyor. Rakibin kışkırtmalarına karşı duramıyor.

Haberin Devamı

Güneş'in silahı çok

Quaresma. iç sahada derbilerde çok etkili oluyor. Atiba- Dorukhan ikilisi formdalar. Gökhan ve Caner için ekstra motivasyona gerek yok. Karius, İngiltere günlerine döndü. Ve Burak... Kagawa tercihe göre Oğuzhan destekli oyunda gollerine atabilecek durumda. Genel olarak tüm veriler Kartal’dan yana. Her ne kadar favoriler böyle maçlar da sürpriz yaşasa da en kötü beraberlik görünüyor. Elbette Güneş’in oyun planı, kadro tercihleri de çok önemli. Futbol bu hataya yer yok.

Necil Del Bosque!

Yayın yönetmeni Necil Ülgen’in vedasında Del Bosque geldi aklıma. Beşiktaş’a kimler gelip, geçmişti de, öyle bir ayrılık tarihte yoktu. İspanyol hocanın ayrılığında bütün takım tek sıra halinde dizilmiş, gözyaşı döküp tam iki saatte uğurlamıştı hocasını. Son derece babacan, adaletli biriydi. Necil abi ile tam 23 yıl birlikte çalışma imkanı bulduk. En çok şikayet edilen muhabir olarak, hep arkamda durdu. Herkesin olduğu gibi. Gazeteciliği asla bir silah olarak kullandırmadı.

Haberin Devamı

Kimsenin adamı da olmadı. İnsanlara pozisyonlarına göre davranmadı. Güç zehirlenmesi de yaşamadı. Herkese değer verip, işine motive olmasını sağladı. Elbette bunca yıl toz pembe de geçmedi. Tek ortak payda olan gazetecilik adınaydı yaşananlar. Ayrılıklar her ne kadar veda gibi olsa da, aslında yeni bir başlangıçtır. Bu yeni hayatın sağlık ve mutluluk dolu olsun müdürüm.

Kartal derbide ne yapar

YORUM YAZ