MENÜ

Güneş isterse farklı kazanır

Abone Ol Google News

Beşiktaş geçen yıl Avrupa’da tarih yazdı. Ligde ise en az 7-8 puan fark ile şampiyon olabilirdi ama hocasına takıldı. Zira Güneş, Devler Ligi’ne takımı iyi konsantre etti. Deplasmanda Porto’yu yendi. Ligi hafife aldı. Gençler, Sivas, Malatya, Akhisar, Kayseri Bursa gibi takımlara puanlar ikram etti. Bu örneklerin ışığında tüm oklar Güneş’i gösteriyor. Eğer tecrübeli hoca, takımı, güçlü ve tecrübeli bir şekilde hazırlarsa farklı galibiyet alıp döner. Toplam maliyeti 16 milyon Euro olan İsveç ekibine karşılık, Kartal bunun 4-5 katı bütçeye sahip.

Haberin Devamı

Atiba handikabı

Kanadalı oyuncunun UEFA listesinde olmamasını aklımız almıyor. Büyük eksiklik. Malmö gibi fizik gücüne dayalı oyun oynayan takımlara karşı orta sahan iyi olacak. Atiba gibi birinin olmaması sıkıntı yaratacak. Medel Ve Oğuzhan’ın iki kişilik oynaması ile bu sorun aşılabilir. Beşiktaş Gomez’den sonra santrforsuz oynuyor. Son vuruşlarda etkili golcü olsa, takım uçup gidecek! Bu yok. Larin, Love kayıp ve Babel o yerin isimleri değil. Kayıp golcü Mustafa zaten yok. Bu tür maçlarda zaten 3-4 pozisyon ancak bulunuyor. Onları de kaçırınca sıkıntı başlıyor.

Haberin Devamı

Loris Karius farkı

Fabri, orta alan ve savunmanın itmesi ile öne çıkmıştı. Fulham’da iki maç forma verildi. Ardından üçüncü kaleci durumuna geçti. Karius çok farklı. Tamamen kendi başarısı ile oyunda. Takım ona değil o takıma katkı veriyor. İsveç’teki maçta Alman kalecinin bu güveni takıma olumlu yansıyacaktır. Adriano, maç için hazır değil. Tolga Zengin’le takımın tek eksiği... Caner’in dinlenmiş olması ile birlikte Babel’in yükselen form grafiği bu eksikliği hissettirmez.

YORUM YAZ