MENÜ

Hatay'da sessiz sinema

Abone Ol Google News

Nuri Şahin'in üzerindeki baskı artıyor.Haji Wright gibi bir en uç oyuncun, Fernando gibi komple bir orta saha virtüözün, birçok Anadolu takımından daha iyi bir savunma 4'lün varkenHatayspor'la aynı puanda olmak net başarısızlıktır. Özel taç antrenörleri, uyku koçları, maç bitince sahaya girip dakikalarca oyuncularla Guardiola gibi taktik konuşmak vs... Bunların hepsi çok değerli şeyler. Ancak takım kalitesiyle puan tablosu bu kadar ters olunca kimse kusura bakmasın bir anlam ifade edemiyor. Yönetim hiçbir yerli hocaya göstermeyeceği sabrı sergiliyor ama kredi de tükeniyor. Bu genel tablo.

Haberin Devamı

Volkan Demirel farkı

Maç özeline gelince... Volkan Demirel, ligin en zayıf kadrosundan taktiksel sadakati yüksek bir takım çıkardı ortaya. Antalya kampında istediği seviyeye getirdi oyuncularını. Hatta Lazio ile oynadıkları hazırlık maçından sonra Sarri'nin dahi övgüsünü aldı bu açıdan maçtan sonra.Nitekim dün de 2 net pozisyon verseler de yıkılmadılar. Bu anlarda Erce'nin performansı çok değerliydi. İki büyük kurtarışla takımını ipten alırkenHatayspor'un ise Bertuğ'la 2, El Kaabi ve Ze Luis'le kaçırdığı fırsatlar var.

Haberin Devamı

Nuri Şahin'den paraşütsüz düşüş

İki takım 17'şer puanda. Volkan Demirel için 1 puan çok değerliyken, Nuri Şahin için başarısızlık hanesine atılan bir çentikten ötesi değil. Nuri Şahin'in bir anda göklere çıkarılan teknik adamlık başlangıcı paraşütsüz bir düşüş içerisinde. Yeniden nasıl ayağa kalkacağını açıkçası çok merak ediyorum.

YORUM YAZ