MENÜ

Göz Göz Dadaş'ı yıktı

Abone Ol Google News

Ünal Karaman’la ayağa kalkan İzmir ekibi, yenilmezlik serisini 5 haftaya çıkarırken şiddetle zafere ihtiyacı olan Erzurum’u eli boş yolladı. Diabate, Halil ve Alpaslan’ın golleriyle kazanan Sarı-Kırmızılılar, 39 puana ulaşarak çıkışını sürdürürken 26 puanda kalan konuk takımda sıkıntı arttı.

Haberin Devamı

Göztepe 5 haftadır yenilgi yüzü görmüyor. Savunmada bariz bir toparlanma içerisindeler. Özellikle de sakatlıktan kurtulan Alpaslan’ın dönüşü takım için çok önemli. Onun 11’de oynamaya başladığı günden bu yana kaybetmiyorlar. Topu oyuna sokma becerisi de Göztepe oyununu daha ne yaptığını bilen bir yapıya dönüştürüyor. Bekler zaten ligin iyileri. Ancak Sarı-Kırmızılılar hücum üretkenliğinde bariz sıkıntı içerisinde. 3. dakikada Diabate’nin şansının da yardımıyla attığı gol böylesine kritik bir maçta önemli bir kredi. Fakat değerini bilirseniz... Rakip yarı alandan öte, ceza alanında bile ciddi bir baskı kuran İzmir ekibi farkı artıracak, oyunu koparacak fırsatları bulsa da yine üretim kısırlığı yaşadı.

Haberin Devamı

Dadaş’ın kötü alışkanlığı

Mutlak puana ihtiyacı olan Dadaşlar ise koca 45’te reaksiyondan bu kadar uzak kalmamalı. Yakaladıkları bir iki pozisyonumsu atak İrfan Can’ın refleksleriyle tanıştı ve devre bitti. Mesut Bakkal oyuncularını nasıl motive edeceğini bilen biri. Bir hışım gazla sahaya yolladığı oyuncuları için ortada pozisyon yokken 48’de gelen Emrah Başsan golü de tam bir piyango. Golle cesareti artan Erzurumspor ile kaleci İrfan Can arasında birkaç düello daha yaşandı. Ayakta kalmayı başaran Göz Göz’ü 82’de yine Halil kurtardı. Gerçek bir ‘Hızlı Gonzalez’... Ceza alanına düşen sahipsiz topu daha kimse ne olduğunu anlamadan ağlara yolladı. Son saniyelerde Da Costa atıldı, penaltıyı Alpaslan gol yaptı. Kalede İrfan, stoperde Alpaslan, hücumda Halil. Göztepe iyi oynamadığı bir maçı iskeletenin bireysel performanslarıyla kazandı.

YORUM YAZ