MENÜ

Demir, Altay'ı bitirdi

Abone Ol Google News

Çok merak ediyorum Süper Lig’e çıkmak için onca sene uğraşıp bu kadar saçma sapan yönetiliş biçimiyle gelir gelmez geri gitmenin manası ne...Üstelik bu rezaleti yaşamak için tam 200 milyon borçla kulübü daha düşmesi kesinleşmeden bırakıp kaçmak da nedir? Kulüpler istediği kadar rahatsız olsun. Yöneticilerin dönemlerinden sorumlu olma zorunluluğu en katı haliyle uygulanmalı ki koca camialar böyle kolay yerle bir edilmemeli.

Haberin Devamı

Maça gelince... Konuşacak çok bir şey yok aslında. Doğru kulüp organizasyonunu doğru hocaya emanet eden Şimşekler, başından sonuna üstün oynayıp taraftarına güzel bir hafta sonu ziyafeti sundu. Belhanda’nın golü, Samet’in farkı 2’ye çıkarması ve Balotelli’den gelen penaltıyla tertemiz 3 puan ve mutluluk. İlk sezonunda 5. sırada şu an Adana Demir... Eminim ki gelecek sezon bunun da üzerine çıkacaklar. Çünkü tepeden tırnağa yapmaya çalışıyorlar bir şeyleri. Altyapıdan A Takım’a kadar bir planlama içerisindeler. Son söz Sinan Kaloğlu’na...

Lisansa gerek varmış galiba!

Daha Pro Lisans’ı eline almadan Süper Lig hocası olma sevdası, ilk kredinde saha içinde saha dışında rezil olmayla sonuçlandı. Değdi mi şimdi o kadar politikaya, ‘Altay’ın çocuğuyuz’ klişelerine. Belki çok büyük işler yapabilecek birteknik adam olacakken kredi anca böyle yanlış bir adımla harcanır. Tugay Kerimoğlu, Şanlıurfaspor örneği yaşanmışken bu ülkede genç hocaların biraz daha sabırlı olmalarında fayda var.

Haberin Devamı
YORUM YAZ