MENÜ

Tempoyu ayarla, hareketli oyna!

Abone Ol Google News

Şu ana kadar fikstürü harika kullandık. Arnavutluk deplasmanında şanslıydık. Fransa’yı çok doğru zamanda çok doğru oyunla yendik. Şimdi kritik dönemeçte sakin kalmak önemli. Arnavutluk, İzlanda maçında çok dinamikti. Ancak yine de savunma sorunları yaşadılar. Burada kilit nokta, 90 dakika tempoyu ayarlamaktan geçiyor. Emre ve Mahmut bu konuda Yusuf’tan da destek alarak işi sağlama alabilir. Savunmanın solu bizim için kritik. Rakip 3-5-2 oynuyor ama kanadı kalabalık kullanıyor. Sağlam stoperlere sahibiz. Dolayısıyla bu duruma tedbir almak zor olmaz. Onlar galibiyet istiyor. Tempoyu yükseltmek isteyecekler.

Haberin Devamı

Tuzağa düşmeyelim

Bu tuzağa düşmemek gerekir. Deniz ve Yusuf’un hücumu kurarken 2. bölgede riski minimize etmeleri gerekiyor. Top kayıplarını kovalayacaklardır. Akın sonlandırmak önemli. Burak ve Cenk’in hareketliliği bize maçı kazandıracak. Yeter ki temponun gereksiz yükselmesine izin vermeyelim.. Ve tabii 90 dakika konsantrasyonu kaybetmeyelim.

Ön plana kim çıkar?

Takımı farklı kılan savunma ve orta saha organizasyonu ile birlikte güçlü ve çok yönlü bir hücum hattımız var. Cenk umarım hazırdır. Eğer sürekli oynuyor olsaydı maçtan emin olurdum. Umarım Burak’ın varlığı, onu bir adım yukarı çıkarır. Eğer yüzde 70 performans gösterebilirse, sorun yaşamayız.

Haberin Devamı

Kısa mesaj

Merih, Çağlar, Emre, Mahmut ve Mert topla topsuz sağlam bir yapı vaat ediyor. Emre’yi 90 dakika sahada tutacak tempo ayarlaması ve rol dağılımı bizim için önemli. Bunu yaparsak zor pozisyon veririz.

YORUM YAZ