MENÜ

Güvenli ve etkili

Abone Ol Google News

Şenol Güneş; İrfan, Mahmut ve Emre’yle Başakşehir merkezi etrafında bir takım kurmak istiyordu. Kampta İrfan’ı, 2. yarıda da Emre’yi kaybetti. Dolayısıyla istediği hazır iskeletten tam olarak yararlanamadı. Ancak yine de solda Cenk ileride Burak arkalarına Mahmut ve Emre ile tecrübeli uyumlu ve efektif bir yapı kurduğunu söyleyebiliriz. Doğru yerleştik. Arnavutluk’un oyuna hakim olma çabası böyle sonuçsuz kaldı. Yaş ortalaması her ne kadar yüksek olsa da bu ekip, kurulan bu yeni yapının merkezi olacak. Okay defansif olarak etkiliydi. Oyun yerleşimini daha iyi anladığında oyunun kurulumunda da daha etkili bir rol oynamaya başlayacak kuşkusuz. O zaman takımın standardı ve topa sahip olma seviyesi artar. Soğukkanlı, mükemmel pırıltıda olmasa da, güvenli ve etkili bir deplasman oyunu kurabilmek güzel. Bu takım daha fazlasını verebilecek bir temeli dün ortaya koydu.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Ne zaman gerçek bir milli takım forması giyeceğiz?

Maçın starı

Mahmut oyunun merkezinde herkesi rahat ettiren oyuncuydu. Ligin pas rekortmeni sadece ezbere oynadığı pas oyunu ve defansif performansıyla Emre’yi tamamlamakla kalmadı. Pozisyon bulmazken kaptığı topla Cenk- Burak ikilisine golü attırdı.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Hakan Çalhanoğlu... Sahada olup olmadığını fark edemiyorsunuz çoğu zaman. Dün de o maçlardan çok farklı değildi. Ama kimse boşu boşuna Milan kadrosunda olmuyor. Kısa bir koşu ve işi bitirdi.

Kısa mesaj

Güvenli, akıllı, soğukkanlı bir takım. Tabii daha fazlası lazım. Ve bu mümkün.

YORUM YAZ