CANLI TRANSFER |Fenerbahçe bu sefer transferi bitirmek için devrede! Premier Lig'in yıldızı yine gündemde
Transferde son dakika gelişmeleri yaşanmayan devam ediyor. Süper Lig'de 2. Hafta bu akşam sona ererken, kadrolardaki eksikleri tamamlamak istiyor. Dev transferlere imza atan 4 büyükler, yeni isimler için büyük efor sarfediyor. Günün öne çıkan en bomba transfer iddialarını sizler için bir araya getirdik! (18 Ağustos Günün transfer haberleri)

Günün öne çıkan en bomba transfer haberleri

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe'de rota yeniden İngiltere'ye çevrildi. Teamtalk'ın haberine göre; sarı-lacivertli ekip, Tottenham forması giyen Yves Bissouma için yeniden girişimlere başladı.
SENEYE SÖZLEŞMESİ BİTİYOR
28 yaşındaki orta saha oyuncusunun Tottenham Hotspur ile olan sözleşmesi önümüzdeki yıl sona eriyor. Bissouma'nın güncel piyasa değeri ise 25 milyon Euro.

Galatasaray'ın gündemindeki yıldız oyuncu kararını verdi! Süper Lig'e hızlı bir başlangıç yapan son şampiyon transfer çalışmaları sürüyor. Sarı kırmızılıların uzun süredir listesinde olan yıldız futbolcu ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.
Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, transfer listesinin üst sıralarında bulunan yıldız oyuncu, gelen tekliflere dair yeni bir karar verdi.
SUUDİ ARABİSTAN'I DÜŞÜNMÜYOR
Foot Mercato'da yer alan habere göre, Suudi Arabistan'dan NEOM, Fransız futbolcunun transferi için harekete geçti. NEOM'un, Pavard'ın menajeriyle temasa geçtiği belirtildi. Pavard ise Suudi Arabistan'a transfer olmayı düşünmüyor. Galatasaray'ın da 29 yaşındaki savunma oyuncusunu önceliklerden biri haline getirdiği yazıldı.
AVRUPA'DA KALMAK İSTİYOR
Pavard ile Lille'in de ilgilendiği ancak 29 yaşındaki futbolcunun Inter'de kazandığı rakamın Lille'in maaş bütçesinin çok üzerinde olduğu aktarıldı. Buna rağmen Pavard'ın, gelecek yıl düzenlenecek Dünya Kupası'nda yer almak için Avrupa'da kalmayı düşündüğü ve bu faktörün Lille'in lehine olabileceği ifade edildi.

Orta saha arayışlarına devam eden Fenerbahçe'de gündeme Premier Lig'den yeni bir isim geldi. Fabrizio Romano'nun haberine göre Sarı-lacivertliler, Jose Mourinho'nun istediği 27 yaşındaki Meksikalı ön libero Edson Alvarez için kulübü West Ham ile görüşmelere başladı.
AJAX VE MONACO İHTİMALİ
Alvarez'le ilgili ilk temaslar, Ajax'ın ilgisinin ardından iki Avrupa kulübünün daha Alvarez'i transfer etmek için girişimde bulunmasıyla gerçekleşti. Çeşitli haberler, 2019-2023 yılları arasında forma giydiği Ajax'ın, Alvarez'i tekrar kadrosuna katmak istediğini öne sürüyor. Öte yandan, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Fransız ekibi AS Monaco'nun da Meksika kaptanını transfer etmek istediği bildiriliyor.
Álvarez şu anda seçeneklerini değerlendiriyor. Henüz net bir karar vermiş değil.
WEST HAM İLE BAĞLAR KOPTU
West Ham United, Meksikalı orta saha oyuncusu Edson Alvarez'i bu transfer döneminde takımdan göndermeyi planlıyor. Teknik patron Graham Potter ile sorunlar yaşayan futbolcu, West Ham'ın sezon öncesi kampına dahil edilmemişti.

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Bright Osayi-Samuel, Süper Lig ekibi Beşiktaş ile anlaşma sağlayıp sonrasında yaşanan olumsuzluklar nedeniyle transfer iptal olmuştu.
Sarı lacivertli takımla da yoluna devam etmek istemeyen Osayi-Samuel'in yeni adresi Birmingham City oldu. İlk hafta maçın oyuncusu seçilen Osayi'den sonra Birmingham Süper Lig'den bir transfer daha yapıyor.
Beşiktaş'a geldiği günden beri beklenen performansı bir türlü veremeyen ve maaş yükü oldukça yüksek olan Alex Oxlade-Chamberlain'in takımdan ayrılması kesinleşti.
Mirror'ın haberine göre birçok takımla görüşme yapan İngiliz oyuncunun yeni adresi Birmingham olabilir.

Yeni sezonun başlamasıyla birlikte kadrosu genel hatlarıyla şekillenen Fenerbahçe'de, ayrılması beklenen bazı oyuncuların durumu belirsizliğini koruyor.
MOURINHO'NUN PLANLARINDA YOK
Jose Mourinho'nun takım planlamasında Cengiz Ünder'e yer vermediği öne sürüldü. Portekizli teknik adamın, milli futbolcuyu yeni sezonda rotasyon dışında bırakmayı düşündüğü iddia ediliyor.
CENGİZ AYRILMAK İSTEMİYOR
Öte yandan Cengiz Ünder'in ise Fenerbahçe'den ayrılmaya sıcak bakmadığı kaydedildi. 27 yaşındaki kanat oyuncusu, sarı-lacivertli formayı giymeye devam edip yeniden form tutmak istiyor.

Galatasaray'da transfer çalışmaları sürerken sürpriz bir isim gündeme geldi. Manchester United'dan ayrılması beklenen ve adı günlerdir Fenerbahçe ile anılan Antony'nin sarı-kırmızılı takımla anıldığı belirtildi.
İngiliz basınında çıkan haberlerde; 25 yaşındaki kanat oyuncusunun Cimbom'un listesinde yer aldığı vurgulandı. Geçen sezon İspanya'nın Real Betis takımında kiralık oynayan Brezilyalı futbolcunun kısa sürede yeni bir takımla anlaşmak istediği ve görüşmeler yaptığı bildirildi.
2026 DÜNYA KUPASI FAKTÖRÜ
Antony'nin yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde forma giymek istediği belirtildi. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde yer almasının önemli bir detay olduğu kaydedildi. Manchester United ile sözleşmesi 2027'de bitecek olan ünlü yıldızın 2026 Dünya Kupası'nı da düşünerek hareket ettiği aktarıldı. Brezilya Milli Takımı ile Dünya Kupası'nda olmak isteyen Antony'nin sürekli forma giyeceği bir takımda yer almayı planladığı dile getirildi.

Galatasaray'ın yollarını ayırmayı planladığı Derrick Köhn'e resmi teklif geldi. Werder Bremen'den sonra Union Berlin de Alman sol beke resmi teklif yaptı.
Karar aşamasında
26 yaşındaki futbolcunun geleceği için karar aşamasında olduğu kaydedildi.
Performansı
Köhn, geçen sezonu da kiralık olarak Werder Bremen'de geçirmişti. Alman ekibinde 30 maçta süre bulan 26 yaşındaki futbolcu, 2 gol attı ve 2 asist yaptı.

Yeni sezona Göztepe beraberliğiyle başlayan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürüyor. Sarı-lacivertli yönetimin önceliği kanat ve orta saha transferi.
3 kulüp olumsuz
Ancak Fenerbahçe, oyuncu satışı yaparsa yeni mevkilere de yönelebilir. Bu da demek oluyor ki gelecek oyuncuları giden oyuncular belirleyecek. Bu doğrultuda ayrılması gündemde olan oyunculardan Dominik Livakovic ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe'nin Hırvat file bekçisi, menajerler aracılığıyla Sevilla, Milan ve Monaco'ya önerildi. Ancak üç kulüpten de olumlu bir geri dönüş alınamadı.
Kiev devrede
Son olarak Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev'in Livakovic için devreye girdiği aktarıldı. Kiev ekibinin 30 yaşındaki kaleci için bu hafta içinde Fenerbahçe'ye resmi teklif yapacağı öne sürüldü. Fenerbahçe yönetiminin Livakovic için 10 milyon Euro bonservis talep ettiği bildirildi. Deneyimli kaleciye gelecek teklifin bu seviyeye ulaşıp ulaşmayacağı merak konusu oldu.
Performansı
Geçtiğimiz sezon düzenli şekilde kalede yer almayan Livakovic, formayı İrfan Can Eğribayat ile paylaştı. Tüm kulvarlarda 32 maçta sahaya çıkan tecrübeli kaleci, bu maçların 9'unda kalesini gole kapatırken fileleri bulan 38 gole de engel olamadı.

Taylan bulut transferi ile sağ bek rotasyonunu geliştiren Beşiktaş, bir bek transferini daha tamamlamak istiyor. Bu kapsamda siyah-beyazlılarda liste başı isimlerden birisi Rıdvan Yılmaz.
JURASEK BEĞENİLMEDİ
Sezon başında takıma katılan David Jurasek'in performansı beğenilmediği için Serdal Adalı yönetimi, bir sol bek transferini daha tamamlamak istiyor.
Edinilen bilgilere göre Beşiktaş, bu kapsamda Rıdvan'ın transferi için hafta içerisinde Rangers ile görüşmelere başlamak istiyor. Milli oyuncunun Rangers ile 2 sezon daha sözleşmesi bulunuyor.
PERFORMANSI
24 yaşındaki Rıdvan, geçtiğimiz sezonda 29 maça çıktı ve 2 asist katkısında bulundu.

Fenerbahçe'de Kerem Aktürkoğlu transferinde bilinmezlik sona eriyor. Benfica ile Şampiyonlar Ligi play-off'u öncesi anlaşma sağlamasına rağmen hala transferi sonuçlandıramayan sarı lacivertlilerde Başkan Ali Koç devrede.
Transferin bitmesi için devrede olan başkan Ali Koç'un ödeme planı ve sözleşmeyle ilgili detayları da sonlandırması bekleniyor. Transferin 48 saat içinde sonuçlanması bekleniyor.
Performans
Geçen yıl toplamda 59 maça çıkan Kerem Aktürkoğlu, 18 gol 16 asiste imza attı. Milli futbolcu bu sezon sadece 2 maçta forma giydi.