MENÜ

Kader maçında Kasımpaşa farkı

Abone Ol Google News

Evinde kontratak futbolu oynayan ev sahibi, maç boyunca topun hakimi olan Kayserispor’u Koita, Sarlija, Ndongala, Aytaç Kara ve Yusuf’un atığı gollerle geçti. Sezon performansı ile Kasımpaşa’nın liderliğini üstlenen Aytaç, güne yine damgasını vuran isim oldu. Tecrübeli futbolcu, attığı muhteşem golün yanı sıra takımını orkestra şefi gibi yönetip, farkın oluşmasında başrolü oynadı.

Haberin Devamı

Kasımpaşa yeşertti

6’da Haddadi ceza sahası çaprazından adrese teslim yaptığı ortada Koita topu ağlarla buluşturdu: 1-0. 11’de Aytaç’ın sağdan kaleye kullandığı serbest atışı kaleci Lung çizgi üzerinde çeldi, seken topu önünde bulan Sarlija farkı ikiye çıkardı: 2-0. 30’da Aytaç’ın başlattığı atakta Koita altıpasa ortaladı, Ndongala dokundu, Süper Lig’deki ilk golünü attı: 3-0. 59’da Mesanovic’in asistini Mensah’ın ayağından gelen gol, Kayserispor’a umut oldu: 3-1.

Aytaç şov yaptı

Haddadi’nin Aytaç Kara ile buluşturduğu top, farkı yeniden üçe çıkardı: 4-1. 87’de savunmanın arkasına atılan topu kovalayan Yusuf’un çaprazdan falsolu şutu Lung’un bakışları arasında ağlarla buluştu: 5-1. Göztepe galibiyeti ile umutlanan Kayserispor, dünkü yenilgi ile yeniden zorlu bir sürece girerken, Kasımpaşa ise ligde kalma umutlarını yeşertti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ