MENÜ

Gümrük'e Antalya freni

Abone Ol Google News

Son iki haftada 4’ü deplasmanda olmak üzere rakip takım filelerine 8 gol gönderen ev sahibi, dün ilk yarıda Antalyaspor kalecisi Boffin’i geçemedi. Genç Adnan’ın orta alanda dinamo görevi yaptığı İstanbul temsilcisinde; Caner Erkin, Jimmy ve Kerim’in geliştirdiği ataklarda Bertolacci ve Pesic yine bol bol gol pozisyonuna girdi. İlk yarıyı kaleci Boffin’in gayreti ile gol yemeden kapatan Akdeniz temsilcisinde kaptan Nuri ve Güray ayakta kalan isimler oldu. 26’da Jimmy Durmaz’ın ara pasını Pesic şutladı, Boffin bu kez topu ayakları ile kornere çeldi.

Haberin Devamı

Yanal’ın kâbusu

Teknik adamlık kariyerinde İstanbul takımlarına karşı başarı gösteremeyen Ersun Yanal, ikinci 45’e Fredy ile başladı. Bu değişiklik konuk ekibin rakip kalede pozisyon üretmesine yol açarken, karşılıklı ataklar mücadeleye seyir zevki getirdi.

1 numara kapışması

Son 15 dakikaya Antalyaspor’un yakaladığı pozisyonlar damgasını vurdu. 73’te Gökdeniz’in boş kaleye göndermek istediği topu Viviano parmakları ile çeldi, savunma uzaklaştırdı. 76’da Mukairu’nun vuruşunu Viviano yatarak önledi. 88’de Fredy’nin pasında Gökdeniz, Viviano ile karşı karşıya kaldı. İtalyan kaleci yine gole izin vermedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ