MENÜ

Dadaş patlaması!

Abone Ol Google News

Mehmet Özdilek, Emrah ve İbrahim’e orta alanı emanet ederken, Obertan’a ise ‘lider’ payesi verip sahaya sürdü. Eduok ile rakip savunmaya nefes aldırmayan ev sahibinde Obertan’a takım arkadaşları da büyük destek çıkınca, Erzurumspor için işler kolaylaştı. Sivasspor ise yıldızlarının performansına yönelik bir oyun sergiledi. Hakan Keleş’le taze kan bulan konuk ekipte dün savunma zaafı önplana çıktı. 4’te Uğur’un ceza sahası içinde ayak bileğine yaptığı hareket sonrası Lokman kendini yerde buldu. VAR görüntüleri inceledi, verilen penaltı’yı Scuk gole çevirdi: 1-0.

Haberin Devamı

15’te Hakan Arslan’ın kaleciden dönen topunu, Rybalka kafa ile tamamladı. Yan hakem ofsayt bayrağını çekerken, Cüneyt Çakır-Tarık Ongun ikilisinden oluşan VAR hakemlerinin uyarısı sonrası, Bülent Yıldırım golü verdi: 1-1.

Sivas umutlandı ama...

30’da Opseth’in kaleye çektiği şutu önünde bulan Eduok’un vuruşunda top Tolgahan’dan sekip falso aldı, döne döne ağlarla buluştu: 2-1. Sivasspor ikinci yarıda golü erken bulup umutlandı. 56’da Kone rakipten kaptığı topu ortaladı, Hakan Arslan’ın vuruşunda Sehic kımıldayamadı: 2-2. 60’ta Obertan ısrarla kovaladığı topu ceza sahası yan çaprazından şutladı, Tolgahan’ın çeldiği topu Eduok kafa ile tamamladı, takımını yeniden öne geçirdi: 3-2. Son sözü ise 72’de maçın yıldızı Obertan söyledi. Fransız, İbrahim’in koşu yoluna bıraktığı topla penaltı noktasında buluştu, sert vurdu: 4-2.

Haberin Devamı
YORUM YAZ