MENÜ

Atmacalar hayata döndü

Abone Ol Google News

Son 3 maçını kazanamayan Rizespor, Antalyaspor'u; İsmail Köybaşı, Boldrin ve Sabo'nun golleriyle 3-2 yıktı, kendini güvenli bölgeye attı. Son 4 maçında 3 yenilgi alan Akdeniz temsilcisinin golleri ise Veysel Sarı ve Naldo'dan geldi.

Haberin Devamı

Antalya'da rakibi ile yaptığı son 4 maçtan 3'ünü kazanan, birinden beraberlikle ayrılan Kırmızı-Beyazlılar dün seriyi sürdürmek için sahaya çıktı. Eksikler, Ersun Yanal'ı kadro konusunda bir hayli zorladı. 6-0'lık Hatayspor hezimeti sonrası yakalanan yenilmezlik serisinde bile forma şansı bulamayan isimler dün mecburen işbaşı yaptı. Remy'nin dönmesi ile birlikte eli rahatlayan Bülent Uygun ise 'Baskın basanındır' diyerek, takımına ilk dakikadan itibaren 'Hücum' emri verdi. 3'te Antalyaspor savunmasının uzaklaştıramadığı topa İsmail Köybaşı ceza sahası yayında ayağının dışı ile vurdu. Meşin yuvarlak, kaleci Boffin'in çabasına rağmen ağlarla buluştu: 0-1. 6'da Remy rakip savunmadan kaptığı topu, ceza sahasına doğru hareketlenen Boldrin'in önüne uzattı. Rize'nin Brezilyalı oyun kurucusu, takım arkadaşı İsmail'e nazire yaparcasına vurdu, farkı ikiye çıkardı: 0-2. 33'te Eren Albayrak kazanılan serbest vuruşta topu ceza sahası çaprazından penaltı noktasına ortaladı, Veysel Sarı'nın kafası ev sahibine umut oldu: 1-2.

Haberin Devamı

Naldo ile heyecan arttı

İkinci yarıda Ersun Yanal, Hakan Özmert kozunu sahaya sürdü. Ev sahibinde tecrübeli ayaklar skoru çevirmek adına sorumluluk almaya başladı. Ancak orta alanda kaptırılan toplar, Antalya savunmasına ve kaleci Boffin'e zor anlar yaşattı. 65'te Abdullah'ın savunmanın arkasına yolladığı topu Eric Sabo ceza sahası içinde kontrol edip, sert vurdu: 1-3. 87'de Naldo'nun korner topuna vurduğu kafa son dakikalarda heyecanı artırdı: 2-3. İlk yarıda evinde oynadığı ilk maçı da 2-1 kazanan Rize, bu sonuçla hem yükselişini sürdürdü hem de rakibine rövanşı vermemiş oldu.

YORUM YAZ