MENÜ

Alanya uzatmada turladı

Abone Ol Google News

Süper Lig’de peşpeşe gelen yenilgiler sonrası Tayfur Havutçu ile yollarını ayıran Kasımpaşa, Alanyaspor önüne altyapı antrenörü Erkan Çoker’in yönetiminde çıktı. Konuk ekibin hedefi evinde 3-1 kazandığı maçı avantaja çevirmek ve tur atlamaktı. Taraftarı önünde kötü gidişe son vermek isteyen İstanbul temsilcisi, ile küllerinden yeniden doğmak adına oyuna hızlı başladı. Kaptan Aytaç Kara’nın başrole soyunduğu mücadelenin ilk bölümünde ev sahibi rakibine büyük üstünlük kurdu. 27’de Aytaç’ın kaleye göndermek istediği şut Weliton’un eline çarptı. VAR’dan gelen uyarı penaltıya dönüştü. Atışı kullanan Aytaç, takımını 1-0 öne geçirdi. 39’da İlhan Depe, Alanya savunmasının hatasını değerlendirdi: 2-0.

Haberin Devamı

Kasımpaşa 88’de umutlandı

45+5’te savunmanın uzaklaştırmak istediği top Aytaç’ın koluna çarpınca, hakem Bahattin Şimşek tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Bakasetas topu ağlarla buluşturdu: 2-1. İkinci yarıda kaliteli kadro avantajını iyi kullanan Erol Bulut, aksayan mevkileri hemen tamir edip, oyun üstünlüğünün yeniden takımına geçmesini sağladı. Ancak Erkan Çoker’in küçülen ve gençleşen kulübesinden yaptığı hamleler, 88’de karşılaşmayı uzatmaya taşıdı.

Haberin Devamı

Soğuk rüzgârlar!

Duran top organizasyonunda kafayı uzatan Aytaç Kara’nın köşeye giden golünü yan hakem ofsayt olarak değerlendirdi, VAR ise yoktan var edip golü geçerli saydı: 3-1. Bu skor maçı uzatmaya götürür derken 90+6’da Djalma Campos’un mucize golü Alanyaspor’u çeyrek finale taşıdı, Kasımpaşa cephesinde ise soğuk rüzgarlar estirdi.

YORUM YAZ