MENÜ

Akhisar'a son darbe Antalya'dan

Abone Ol Google News

İlk yarıda Mevlüt’ün iki golüne engel olamayan Akhisar, tek kale oynadığı ikinci yarıda kaleci Boffin’e takıldı, evinde Antalyaspor’a boyun eğdi: 1-2. Ligin dibinden kurtulmanın yolunu mutlak galibiyette gören ev sahibi dün ummadığı bir dirençle karşılaştı. Sahada dün basmadık yer bırakmayan Mevlüt’ün erken golü, Cocalic’in umulmadık anda sakatlanması, Akhisar’ın hocası Cem Kavçak’ın Güray-Cikalleshi ikilisine yüklediği imha planının rafa kalkmasına neden oldu. Buna bir de tribünlerin ıslıklarla Güray’ı itibarsızlaştırma çabaları eklenince, ev sahibi ilk yarıda teslim bayrağını çekti. 7’de Cissokho rakipten çaldığı topu penaltı noktasına ortaladı, Mevlüt’e kafayla dokunmak kaldı: 0-1. 40’ta Nazım-Doğukan verkacı, ikinci Antalya golünü getirdi. Topla son olarak buluşan Mevlüt’ün sağ ayak üstü ile yaptığı usta işi vuruş farkı ikiye taşıdı: 0-2.

Haberin Devamı

Boffin duvar ördü

İkinci 45’te Borbosa, takıma ayrı bir hava kattı. 58’de ıslıklara kulak tıkayan ve işini en iyi şekilde yapmaya çalışan Güray soldan ortaladı, rakip savunmadan seken topu Barbaso ağlarla buluşturdu: 1-2. Erken gol ev sahibini kamçıladı, Antalyaspor’u telaşlandırdı ama Boffin çerçeveyi bulan mutlak 3 pozisyonda gole geçit vermedi. Antalya 5’nci sıraya çıkarken, Akhisar ligde kalma yolunda 5 puanlık farkla son basamakta kalda.

Haberin Devamı

Kırılma anı: Dakika 68

Bu dakikada Cikalleshi kafayı vurdu, Boffin inanılmaz çıkardı. Akhisar golü atsa skor 2-2’ye gelecek, maçın hikayesi değişecekti.

Maçın adamı: Mevlüt Erdinç

İki gol atan Mevlüt Erdinç kariyerinin hakkını verdi, attığı 2 golle takımına çok önemli bir galibiyet getirdi.

YORUM YAZ