MENÜ

Karavana düellosu

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Bu sezon herkesi hayal kırıklığına uğratan ev sahibi ise sükseli bir galibiyetle yeniden kendine gelip, yeniden çıkışa geçme arzusundaydı. Sarı-Lacivertliler ise çalkantılı ve gergin süreci geride bırakıp zirveye puan olarak da ortak olma hesabındaydı. İkisi de olmadı.

Fenerbahçe ilk 45 dakikada rakibe bastı, sahada yardımlaştı, mücadele etti, koştu, şut attı, gol pozisyonu üretti. Ancak bu pozitif yanlarını ilk yarıda bir türlü gole tahvil edemedi. Hatta neredeyse soyunma odasına bir ofsayt gol yüzünden boyun eğerek gidecekti.

“Olmazları olduran” adam Baroni, biri ilk yarıda 3 yüzde yüzlük pozisyonda “kaçmazları kaçıran” adam olarak geceye damga vuran isim oldu. Sonuncusunun ardından oyun ‘Rus Ruleti’ne döndü. Gol kaçırma yarışına Kayserispor da dahil oldu. Bazen son vuruş beceriksizlikliğine bazen de Volkan’ın becerisine takıldılar.

En sonunda ‘eski belalısı’ Bobo sahne alıp cetvel gibi kusursuz bir vuruşla Fenerbahçe’ye aradığı ve arandığı dersi verdi. Sonra aynı anda sahanın her yerinde ve her pozisyonun içinde olabilen adam Kuyt takımını ipin ucundan aldı. Sow 90 dakikanın yalnızlığa terk edilmiş ismiydi.

İki takımı da tebrik edelim etmesine... Ancak Fenerbahçe’nin şampiyonluk ve Avrupa hedefi olduğuna göre özellikle ikinci yarıda verdiği görüntü çok sıkıntılı. Hem harcadığı hem de verdiği pozisyonları tekrar tekrar izlemelerinde fayda var. Bunu yaptıktan sonra rakip oyuncularla kariyerlerini, tecrübelerini ve performanslarını bir kıyaslasınlar.

YORUM YAZ