Arama

Popüler aramalar

'Buca' Juniors

Fenerbahçeliler için ise ‘deja vu’ ötesi ‘deja vu’ydu. Bunu bir de Gaziantepspor ile yaşamışlardı. Kulüp genetik tüzüğü bu, öldürmeden asla güldürmüyor. Kim şampiyonluğa oynuyor, kim düşmeme mücadelesi yapıyor belli değil. Sahada da, tribünde de hem Sarı-Lacivertler birbirine karışmış. Can derdinde olan, et derdinde olanı, dar alana hapsetmiş sağlı sollu bindiriyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe sanki Bucaspor ile değil de, Boca Juniors ile oynuyor. Oyunu açmak için gerekli çilingir bir türlü bulunamıyor. Derken İzmir’in Sarı-Lacivertliler’i, Musa’nın özgüven çökerten golüyle ilk şoku yaşatıyor.
Hem de ancak ve ancak amatör bir takımın yiyeceği bir pozisyonda ve de ilk tehlikeli gelişinde..
Sahanın her yerinde kelepçelenen Fenerbahçe bocalama içinde silikleşmişken, Emre’nin güdümlü füzesiyle nefes alıyor. Buna rağmen iki dakika önce yaşadığı azaptan ders çıkaramıyor. Önce Musa, yine amatörce ikram edilen bir pozisyonda bomboş halde Volkan’a takılıyor.
Ardından Abdülkadir ikramı geri çevirmiyor. İkinci yarıda ‘diriliş, silkiniş’ bekleyen Fenerbahçeliler, tuhafça yenen 3. golle şoke oluyor. Sonra 12 dakikalık bir fırtına ve karanlıktan çıkış. Maç bir anda 4-3 Fenerbahçe’nin lehine dönüyor.

Haberin Devamı

Ne gariptir, örtülü penaltı ambargosu Bünyamin Gezer ile kırılıyor. Galibiyet golü de Güiza’dan geliyor. Rus Ruletine dönen maçı koparan da Santos oluyor. Aziz Yıldırım’ın Fenerbahçe taraftarına 7/24 ücretsiz hizmet verecek Kardiyoloji Kompleksi inşa etmesi de artık mutlak bir şart haline geldi.

Yazarın Diğer Yazıları
Tümü