MENÜ

Kanarya'dan kritik galibiyet

Abone Ol Google News

Euroleague'de Fenerbahçe Beko, Zalgiris'i ağırladı. Geçen hafta Valencia'ya yenilerek Play-Off'ta yara alan Kanarya, evinde Zalgiris Kaunas'a şans tanımadı. Sahadan 84-61 galip ayrılarak 18. zaferini elde etti.

Haberin Devamı

Sezonun bitimi yaklaşırken Fenerbahçe Beko'dan kritik bir galibiyet daha geldi. Litvanya'da çok ağır bir yenilgi alan Sarı-Lacivertliler, bir ara 30 sayı öne geçtiği maçı 84-61 kazanıp hem rövanşı aldı, hem rakibi dışarı attı, hem de Play-Off'taki yerini iyice sağlamlaştırdı. Geçen haftaki Valencia kazası dışında Fenerbahçe son iki aydır son derece istikrarlı bir basketbol oynuyordu. Dün de bu oyunun bir benzerini sergilediler Zalgiris Kaunas karşısında. De Colo-Vesely ikilisi yine iş başındaydı. İkisi 37 sayı attı. Pierre zaten istikrar abidesi. Bu oyuncular beklenen katkıyı yapınca, rolü belirlenen, sorumluluğu azalan ve daha rahat oynayan Brown'un da katkısı çok daha farklı oluyor. Sakatlıktan dönen Guduriç'in sahadaki varlığı bile takım arkadaşlarının güvenini artırıyor.

Galibiyetler gelirse...

Haberin Devamı

Maç başladığı gibi bitti. Zalgiris sezon başında aldığı ekstra kredileri cömertçe harcıyor. Son 4 deplasmanda 70'leri hiç göremediler. Dün de Fenerbahçe savunması ilk çeyrek hariç gereken önlemleri aldı ve rakibi 61'de tuttu.

Sarı-Lacivertliler'in önünde şimdi iki kritik deplasman var. Olympiakos ve Bayern Münih galibiyetleri gelirse, ki onlardan daha iyi bir takımlar Play-Off'a oldukça iyi bir yerden girilebilir...

YORUM YAZ