MENÜ

İzmir'den çıkış yok

Abone Ol Google News

ING Basketbol Süper Ligi’nde Karşıyaka, evinde Beşiktaş’a şans tanımadı. Muhteşem taraftarının desteğini arkasına alan Kaf Kaf, son periyotta Kartal’ın direncini kırıp farka gitti ve maç fazlasıyla zirveye çıktı.

Haberin Devamı

Ufuk Sarıca ile yeniden bir heyecan yakalayan Pınar Karşıyaka, evindeki galibiyet serisini sürdürüyor... Rakip bu kez Beşiktaş Sompo Sigorta idi. Tribünler yine tıklım tıklım, takım da her zamanki gibi coşkulu. Beşiktaş, uzun süre zorluk çıkardı ama ısrarcı oyununu sürdüren Kaf Kaf son periyotta rakibin direncini kırdı ve 82-68’lik skorla evindeki 7. toplamda ise 11. galibiyetine ulaştı.

McAdoo maçın hemen başında sakatlanmasına rağmen, Pınar Karşıyaka iki uzunu Morgan ve Semih’i kullanamazken, kısaları ile sonuca gitti. Tony Taylor, istikrarlı bir şekilde katkı verirken, ilk yarıda genç Onuralp’in 2 dakikada attığı 7 sayı takımı oyunun içinde tutarken, Metecan da 14 sayı ve 4 asistle, Milli Takım seviyesindeki performansını sürdürdü.

Tüm kupalarda iddialılar

Ufuk Sarıca, tüm oyuncularından mümkün olduğunca çok verim almayı başarıyor. Yine düzeni çabuk oturttu, iddialı bir takım haline getirdi Pınar Karşıyaka’yı... Tribünler her maç tamamen dolu. Yine her üç kupada da, iddialı olacakları kesin.

Haberin Devamı

Beşiktaş, ciddi bir bütçe ayırmasına rağmen bu yıl beklenenden çok uzak. Sakatlıklar oldu ama Şampiyonlar Ligi’nde ilk gruptan dahi çıkamadılar. İvanoviç uzun süredir tartışılıyor. Sözleşme sorunu halledilirse, Sırp teknik adamı takımın başında çok fazla görmeyeceğiz.

YORUM YAZ