Arama

Popüler aramalar

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: 'Paranın tamamı gelmedi'

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan katıldığı programda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: 'Paranın tamamı gelmedi'

Trendyol Süper Lig'de sezona iyi bir başlangıç yapan Trabzonspor'da Başkan Ertuğrul Doğan HT Spor'da gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

"KARAKTERLİ FUTBOLCULARA SAHİBİZ"

Sözlerine teknik direktör Fatih Tekke ve takımdaki oyuncularla başlayan Ertuğrul Doğan, "Öncelikle Fatih hoca ve ekibini tebrik ederim. Güzel bir başlangıç yaptılar. Herkes motive. Herkese tek tek teşekkür ederim. Benim burada 8. yılım, şunu rahatlıkla söyleyebilirim. İnanılmaz bir emek veriyorlar. Fatih hoca tesislerde kalıyor. Çok karakterli futbolculara sahibiz." diye konuştu.

Rakiplerinin kendilerinden daha fazla para harcadığını söyleyen Ertuğrul Doğan, "Rakiplerimiz artık bizim 4-5 katımız bütçelerle hareket ediyor. Fark çok açıldı. Herkesle her yerde güç savasında olurum. Oyuncu bazında farkın açıldığını söylemesem olmaz. Rakiplerimizin borçlarının. 20-25 milyar olduğu yerde bizim 2.5 milyar." dedi.

Haberin Devamı

"PARANIN TAMAMI GELMEDİ"

Uğurcan transferinde bonservisinin tamamen gelmediğini belirten Ertuğrul Doğan şu sözlerle devam etti:

"Uğurcan Çakır'ın transferinde paranın tamamı gelmedi. Gelen para, oyuncu ve vergi ödemelerinde kullanılıyor. Gelir-gider dengesini düzenlemeden ilerleyemeyiz."

Gelir gider ile ilgili konuşan Ertuğrul Doğan, "Transferin tam ortasında, vergi borçlarından kaynaklı hesaplarımıza blokaj geldi. Herkes vergi borcunu ödemek durumunda. O dönem 1 milyar üzerinde ödeme yapmamıza rağmen yaşandı. Sonrasında taksitlendirme yaptık. Duyurmadık, karşımızda bakanlık var, kulübün borsası var. Suçlayamazsın bu kulübün problemi, bakanlığı değil. Biz alışkınız dayak yemeye problem değil. Trabzonspor sevgisi farklı boyutta, taraftarlar da öyle bakıyorlar. Ben hepsine hak veriyorum ama işin arkasında pek çok iş var. Şampiyonluk olduk ama bir yıl cebimden verdik de olduk. Bunun sürdürebilirliği yok."

"HAKEMLİĞİ BİTTİ"

Son olarak Arda Kardeşler için konuşan Ertuğrul Doğan şu sözlerle cümlelerini noktaladı:

"Mevcut MHK’ye güven duyan birisiyle konuştunuz mu? Yok, demek ki bir tuhaflık var. Arda Kardeşler'in hakemliği bizce bitti, TFF Başkanı da açıkladı. Bir hakemin art niyetinin böyle yakalanması güzel oldu. Top yerde oyun başlatıyorsun, Visca’yı gördüğün an geri dönüp oyunu durduruyorsun. Bu hata değil. TFF Başkanı bence az dedi, birebir de daha fazla söylemiştir. Bazı pozisyonlar oluyor, ayırt etmesi seçmesi zor. Söylemi böyle mi düşündü diyorsun, topa bakıp oyunu başlatıyor, koşmaya başlıyor. Visca’yı görünce durdurup geri başlatıyor. Burada kasıt var yakalandı."