MENÜ

Hasret sona eriyor

Abone Ol Google News

Euroleague’de 3. hafta başlarken, Fenerbahçe Beko, Obradoviç yönetiminde ilk kez 3. haftaya galibiyetsiz giriyor. Sezonu Real Madrid yenilgisi ile açan, ardından Belgrad’da çok kötü bir oyun sonrası Kızıl Yıldız’a mağlup olan Sarı-Lacivertliler, taraftarı önünde çıkacağı ilk maçta, ilk galibiyetini almak isteyecek.

Haberin Devamı

Bütün takımlar gibi Dünya Kupası olduğu için Fenerbahçe de iyi bir hazırlık dönemi geçiremedi. Üstüne sakatlıklar da eklenince, Sarı-Lacivertliler’in iyi durumda olması beklenemezdi. Yine de gerek Madrid’de, gerekse Belgrad’da maçı kazanacak noktalara getirdiler. Şimdi rakip Baskonia...

Bask ekibi de bu yıl kadrosunda Voigtmann, Huertas, Poirier, Hilliard gibi isimleri kaybederken, NBA yıldızı Nick Sitauskas dışında öyle ahım şahım transferler yapmadı. Sitauskas da sakatlığı nedeniyle halen forma giyemedi.

Yine de ekol olan, geleneği bulunan Baskonia, hiçbir zaman kolay lokma olmayacak. Zalgiris deplasmanında kazanan, Khimki’yi de zorlayan Bask ekibi, Ülker Arena’da da ekibimize sıkıntı yaratacaktır. Ama Obradoviç’in üst üste üç yenilgi almamak için takımı gerek mental, gerekse taktiksel olarak maça iyi hazırlayacağını düşünüyorum. Sarı-Lacivertliler, bir şekilde kazanmanın yolunu bulacaktır.

Haberin Devamı
YORUM YAZ