MENÜ

Zorlu fikstür öncesi...

Abone Ol Google News

Galatasaray maçın ilk yarısında Malatyaspor’un koyduğu direnci kırmakta zorlandı. Sahanın her bölgesinde yakın ve temaslı oyunla Galatasaray’ın organize olmasını engelleyip, Gökhan Töre ve Bifouma ile etkili de oldular. Galatasaray’da Emre Akbaba’nın yaptırdığı penaltıda yapılan organizasyon belki de ilk yarının en doğru organizasyonuydu ve Adem Büyük golü atarak işin hakkını verdi. 2. yarı Malatya’nın ilk yarıdaki savunma direncinin yerini hücum etme iştahının alması ile oyun daha geniş alanda oynanmaya başladı. Galatasaray maçı koparma şansını Adem Büyük, Donk ve Onyekuru ile değerlendirmezken, Malatya tarafında Bifouma’nın etkili oyununa arkadaşları çok fazla eşlik edemeyince gol bulamadılar. Galatasaray’ın kupa yorgunluğuna rağmen koyduğu direnç, Emre Akbaba, Feghouli, Adem Büyük, Ömer Bayram ve Lemina’nın iyi oyunları zorlu fikstür öncesinde galibiyet serinin devamında en önemli ayrıntı oldu.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Galatasaray için serinin devamı nasıl gelir? Kadıköy ne kadar formda gidersen git zor deplasman. Ancak Galatasaray’ın maça iyi başlangıç yapabilmesi, diken üstündeki Yanal ve oyuncular üzerinde baskı yaratır.

Haberin Devamı

Maçın starı

Ömer Bayram sol bekte de çok iyi oynadı. Özellikle yaptığı ters kademeler ile savunmada kusursuz, Onyekuru ile uyumu üst düzeydi. Bu sezonun Galatasaray adına en büyük şanslarından biri Ömer Bayram performansı olmaya devam etti.

Maçın olayı

Galatasaray bu sezon ilk kez santrfor konusunda şanslı bir hafta yaşadı. Adem Büyük formda, Falcao oynamaya başladı, Andone ise kulübedeydi. Artık Kadıköy’de Fatih Terim’in tercihi merak konusu.

Kısa mesaj

Kupa yorgunluğuna rağmen kazanma alışkanlığının kazanılmış olması her geçen hafta Galatasaray’ın şampiyonluk şansını arttıran en önemli ayrıntı.

YORUM YAZ