MENÜ

İstanbul'da derbi kardeşliği

Abone Ol Google News

Semt derbisinin maça iyi başlayıp topa hakim olan tarafı Kasımpaşa olmasına rağmen ilk 15 dakikadan sonra Karagümrük oyuna ağırlığını koymaya başladı. Özellikle forvet hattının hareketliliğine ayak uyduran Ndiaye’nin 2, Ndao’nun kaçırdığı pozisyonlar adeta golün habercisi gibiydi. Balkovec’in nefis ortasında güzel bir kafayla golü atan Sobiech iyi oyunun karşılığını tabelaya yansıttı ve takımının soyunma odasına önde gitmesini sağladı. 2. yarıya hamlelerle gelen ve vites artırarak giren Kasımpaşa maçın en iyilerinden Aytaç’ın duran topta bulduğu gol ile skoru dengeledi.

Haberin Devamı

Yüksek tempolu maç dengede giderken Şenol Can Aatıf, Mevlüt ve Jimmy Durmaz ile kazanmak adına en güçlü hamlesini yapmasına rağmen Jimmy’nin anlamsız şekilde kendini attırması ile bu hamle boşa gitti.

Hakkı beraberlikti

Kalan zaman topun hakimi Kasımpaşa olsa da Mevlüt’le pozisyon bulan ve galibiyeti kaçıran taraf Karagümrük oldu. Oyun ve pozisyon sayılarına bakınca maçın hakkı beraberlikti, öyle de oldu. Akıllarda kalanlar ise biraz Aytaç, biraz Biglia, biraz Hajradinoviç, biraz Salibur ve iki takımın kalecileri oldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ