MENÜ

Caner ve Negredo karşılığını verdi

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Beşiktaş’ın geriden oyun kurma çabasına müdaheleli oyunla cevap veren Trabzonspor maça daha iyi başlayan taraftı. Tosic’in erken kartı ve Sosa’nın ortasında Novak’ın kaçırdığı golden sonra Kucka’nın top kayıpları Trabzonspor’un hızını kesti. Ancak önde basmaya devam ederek Beşiktaş’ın organize olmasına da müsaade etmediler. Beşiktaş tarafında ise Tolgay’ın ilk yarıdaki takımını organize etme çabasına Babel’den başka eşlik eden olmadı. Yine de Talisca ile çok net bir fırsatı kullanamadılar. 2. yarı yine rutin tempoda başlayınca kazanmaya daha çok ihtiyacı olan Şenol Güneş’in Negredo ve Caner hamlesi karşılığını verdi.

Temposuz da kazanıyor!

Düşük tempolu oyunun golleri Caner’in sol kenar etkinliği ve Negredo’nun asistleri ile geldi. Ve maçı kazandıran ayrıntı da bu oldu. Sonuçta Beşiktaş yoğun maç trafiği sebebiyle tempoyu yükseltemediği Trabzon deplasmanını kayıpsız geçerek çok önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı.

Gecenin sorusu

Quaresma ve Pepe’nin yokluğu Beşiktaş’ın oyununu ne kadar etkiledi? Pepe’nin değilse de Quaresma’nın yokluğunda Beşiktaş’ın hücum organizasyonları büyük sekteye uğradı.

Maçın starı

Babel ilk yarıda takımının iyi oynayan neredeyse tek oyuncusuyken 2. yarıda da attığı gollerle ile istikrarlı çizgisini devam ettirerek maçın yıldızı oldu.

Maçın olayı

Şenol Güneş’in hamleleri ile maçın kaderini değiştirmesi, formda olduğu kadar kulübesinin gücünü gösteren bir durumdu.

Kısa mesaj

Lens'in özgüvensiz ve etkisiz hali, takımıyla uyuşmayan kimyası can sıkmaya devam ediyor.

YORUM YAZ