Fenerbahçe ile eşleşen Feyenoord'da taraftarlar haddini aştı! Mourinho'ya ağır sözler: Canı cehenneme
21 Temmuz 2025, Pazartesi 16:31Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe'nin, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu'ndaki rakibi belli oldu. İsviçre'nin Nyon kentinde bulunan UEFA merkezinde gerçekleştirilen kura çekiminde sarı-lacivertliler, eski futbolcusu Robin van Persie'nin teknik direktörlüğünü yaptığı Feyenoord ile eşleşti. İlk müsabaka 5-6 Ağustos tarihinde Hollanda'da, rövanş maçı ise 12 Ağustos'ta İstanbul'da oynanacak. Bu eşleşmenin ardından Feyenoord taraftarları, Hollanda basınından Voetbalprimeur'un kura çekimi haberine çarpıcı yorumlar yaptılar.

VAN PERSIE KADIKÖY'E GELİYOR
Hollanda futbolunun efsane golcülerinden biri olan ve Feyenoord'un Teknik Direktörü Van Persie, 2015 ile 2018 yılları arasında Fenerbahçe'de forma giymişti. 41 yaşındaki teknik adam yıllar sonra tekrar Kadıköy'de olacak.

TARAFTARLAR YORUM YAĞDIRDI
Feyenoord taraftarları, bu eşleşmenin ardından çarpıcı yorumlar yaptılar. İşte Fenerbahçe ve Jose Mourinho hakkında Voetbalprimeur sitesine gelen bazı yorumlar:

"Feyenoord için çocuk oyuncağı. Devam edecekler."

"Polis için yoğun bir gün olacak."

"Feyenoord için sorun olmamalı. Türk futbolu çok abartılıyor."

"Hahaha. Mourinho'nun canı cehenneme."

"Mourinho ile hala görülecek bir hesabımız var"
