MENÜ

Modaya uydu!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Liglerinde umduklarını bulamayıp, çözümü teknik direktör değişikliğinde arayan iki takımın kupa mesaisinde Rıza Çalımbay, Trabzonspor açısından olası konsantrasyon eksikliği sorununu önleme amaçlı kadroda hatırı sayılır bir rotasyona gitti.

Bu uygulama ilk yarım saatte hedeflenen sonucu tam anlamıyla verdi. Mas dışında son lig maçının ilk onbirinde yer almayan 10 futbolcunun şans bulduğu karşılaşmanın bu bölümünde gelen iki Rodallega golü, anlamsız bir rehavete neden oldu. Ev sahibi BB Erzurumspor bu fırsatı değerlendirmekte gecikmedi ve rakibine hiç de yabana atılmayacak bir baskı kurdu.

Fırtına arzulu başladı

Çoğu Abdulkadir Özdemir orijinli ataklarda iki kez direk engeli, Esteban müdahaleleri ve son vuruş beceriksizliği gibi faktörlerle kaçan fırsatlar Mavi-Beyazlılar’ın şanssızlık hanesine yazıldı. Devre arası uyarıları işe yaramış olacak ki Bordo-Mavililer ikinci yarıya oyuna yine yoğunlaşmış, daha bir arzulu başladı. Işıklar kesilip oyun durana kadarki bölüme iki Abdülkadir’in kendi takımları adına üstün performansları damga vurdu.

Abdülkadir zorladı

Abdülkadir Ömür topu üçüncü bölgeye taşıyıp arkadaşlarına servis yaparak, Abdülkadir Özdemir de direkten sonra bu kez Esteban engeline takıldığı pozisyon başta olmak üzere rakip savunmaya yaşattığı zorluklarla ön plana çıktı. Işık sonrası iki takım da oyunda tempoyu yeniden yükseltmeyi başaramasa da Trabzonspor, yeni bir Bero-Rodallega işbirliğinin ardından Olcay Şahan’ın hataya fatura kesmesiyle rövanş için kendisine büyük avantaj sağlayacak dört farklı skora imza attı. Böylece büyük takımların kupadaki farklı tarife uygulama modasına da uymuş oldu.

YORUM YAZ