MENÜ

Manisa FK - Sancaktepe FK maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

TFF 2. Lig Play Off Yarı Final maçında Manisa Futbol Kulübü ile Sancaktepe Futbol Kulübü finale çıkmak için kozlarını paylaşacak. Mücadeleden mutlu sonla ayrılan ekip Ankara Demirspor-Tuzlaspor eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. Kritik mücadele futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. Peki, Manisa FK - Sancaktepe FK maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? 90 dakikanın canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

Manisa FK - Sancaktepe FK maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

TFF 2. Lig'de Antalya'da düzenlenen Play-Off maçlarında çeyrek finalde İnegölspor'u 3-0 yenerek eleyen Manisa Futbol Kulübü, yarı finalde Sancaktepe Futbol Kulübü'yle final için karşılaşacak. Normal sürede veya eşitlik halinde oynanacak uzatma bölümü ile gerekirse seri penaltılarda rakibini eleyen taraf finalist olacak. Manisa FK, finale çıktığı takdirde Ankara Demirspor-Tuzlaspor eşleşmesinin galibiyle tarihinde ilk kez TFF 1. Lig'e çıkmak için rakip olacak.

Haberin Devamı

Bu sezon Beyaz Grup'u uzun süre lider götüren Manisa temsilcisi, zirveyi Samsunspor'a kaptırdıktan sonra koronavirüs salgını nedeniyle 19 Mart'tan itibaren 4 aydan uzun süre duran ligde ikinci sırada Play-Off'a kalmıştı. Manisa FK, Sancaktepe ile bu sezon ilk yarıda 4-4 berabere kalmış, rövanş ise salgın nedeniyle oynanamamıştı. Sancaktepe, Antalya'da çeyrek finalde Hekimoğlu Trabzon'u 3-1'le geçip yarı finalist oldu. Manisa Futbol Kulübü Teknik Direktörü Cihat Arslan, zorlu bir maça daha çıkacaklarını belirtip önce final, ardından 1. Lig hedefine ulaşacaklarını söyledi.

Manisa FK - Sancaktepe FK maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Titanic Mardan Stadı'ndaki mücadele saat 22.00'de başlayacak. Atilla Karaoğlan'ın düdük çalacağı 90 dakika A Spor'dan naklen yayınlanacak. Maçın canlı anlatımı ve skor takibi ise fanatik.com.tr'de olacak.

YORUM YAZ