MENÜ

Galatasaray - Fenerbahçe (canlı izle) beIN SPORTS

Galatasaray - Fenerbahçe canlı izle ve Galatasaray - Fenerbahçe canlı yayın linkleri, dev derbinin ilk düdüğüyle birlikte aktif hale geldi. Galatasaray - Fenerbahçe derbisini canlı olarak takip etmek için beIN SPORTS servislerinden faydalanmak mümkün. Alternatif olarak Galatasaray - Fenerbahçe canlı yayını fanatik.com.tr üzerinden yayın yapan Fanatik WEBTV'de. Bu detaylar dışında Galatasaray - Fenerbahçe 11'leri, iki takımın istatistikleri ve yine

Galatasaray - Fenerbahçe (canlı izle) beIN SPORTS

Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesi son dakika... Galatasaray - Fenerbahçe derbisi canlı olarak milyonlarca futbolseverle buluşacak. Süper Lig'in resmi yayıncısı beIN SPORTS, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak derbi maç öncesi kanallarından canlı yayınlar ile futbolseverleri bilgilendirecek. Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak mücadele öncesi her iki takımın hazırlıkları sürerken, futbolseverler de bazı sorulara yanıt atıyor. Galatasaray - Fenerbahçe maçı saat kaçta canlı yayınlanacak?, sorusunun yanı sıra; Galatasaray - Fenerbahçe canlı izle linki ve derbi canlı yayın bilgileri de merak konusu.

Haberin Devamı

GALATASARAY - FENERBAHÇE CANLI İZLE

Galatasaray - Fenerbahçe 11'ler

Fenerbahçe maç kafilesinde Hasan Ali ile Isla da yer aldı. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin 11'leri maça tam 1 saat kala belli oldu. Sahaya çıkacak kadrolar şöyle: Galatasaray: Fernando Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Nagatomo, Nzonzi, Lemina, Babel, Belhanda, Feghouli, Falcao. Fenerbahçe'nin 11'i: Altay Bayındır, Isla , Zanka, Jailson, Dirar, Emre Belözoğlu, Gustavo, Ozan Tufan, Tolga Ciğerci, Max Kruse, Vedat Muriç

Galatasaray - Fenerbahçe istatistikleri

Peki, dev derbi öncesi Galatasaray ile Fenerbahçe arasında kaç karşılaşma oynandı, hangi takım diğerine üstünlük sağladı?

Galatasaray, Fenerbahçe ile Süper Lig'de 124 kez karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar 124 maçın 62'sini iç sahada, 62'sini de deplasmanda oynadı. Galatasaray bu maçlarda toplan 33 galibiyet elde ederken Fenerbahçe 50 kez galip gelen taraf oldu ve 41 maç da beraberlikle sona erdi.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın sahasında oynanan 62 maçta sarı-kırmızılılar; 24 galibiyet, 24 beraberlik ve 14 mağlubiyet elde ederken kalesinde gördüğü 52 gole 69 golle yanıt verdi.

Fenerbahçe'nin sahasında oynanan 62 derbi mücadelesinde ise Galatasaray sadece 9 maçta galibiyet elde edebildi. Geri kalan maçların 17'sinde kazanan çıkmazken 36 maç da Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle tamamlandı. Fenerbahçe'nin sahasında oynanan maçlarda Galatasaray, kalesinde gördüğü 105 gole 50 golle tanıt verdi.

YORUM YAZ