MENÜ

Fortuna Düsseldorf - Werder Bremen maçı canlı izle! Canlı iddaa heyecanı misli.com'da

İlk hafta deplasmanda kazanan Fortuna Düsseldorf, hedefini yeniden Bundesliga'ya çıkmak olarak belirleyen Werder Bremen'i Merkur Spiel-Arena'da konuk ederken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz. Unutmayın, 2. Bundesliga keyfi sezon boyunca CANLI YAYINLARLA Misli.com'da olacak!

Fortuna Düsseldorf - Werder Bremen maçı canlı izle! Canlı iddaa heyecanı misli.com'da

Sandhausen deplasmanında Rouwen Hennings'in golleriyle 2-0 kazanan Fortuna Düsseldorf sezonu moralli açtı. Orta sahadan Ao Tanaka, Japonya Milli Takımı ile olimpiyatlarda boy gösteriyor. Savunmanın önemli isimlerinden Andre Hoffmann ve kanat oyuncusu Thomas Pledl uzun süredir sakat, hala iyileşemediler. Gole en yakın isim yine Hennings olacak ancak orta alanda kaptan Marcel Sobottka ile yanındaki Edgar Prib ve Shinta Appelkamp'ın varlıkları çok önemli. Bu üçlü hem defansif hem de ofansif anlamda çok sağlam, çok dengeli bir görüntüde. Geçen hafta Rumen stoper Dragos Nedelcu ikinci yarının başında sarı kart görüp arkasından birkaç kez "kaşındı", TD Christian Preusser skor avantajını alınca hemen onu kenara çekti. Bu hafta ilk bir kez daha 11'de başlayacak ama takımın yumuşak karnı olabilir.

Haberin Devamı

FORTUNA DÜSSELDORF - W.BREMEN MAÇI İDDAA ORANLARI İÇİN TIKLAYIN

Fortuna Düsseldorf - Werder Bremen maçı canlı izle Canlı iddaa heyecanı misli.comda

Geçen sezon Bundesliga'ya veda eden Werder Bremen, 2. Bundesliga macerasına 1-1'lik beraberlikle başladı. Geçen hafta Jiri Pavlenka, Luca Plogmann, Milos Veljkovic ve Leonardo Bittencourt yoktu. Eksik listesine Kevin Möhwald da eklendi. Yeni TD Markus Anfang, Josh Sargent'i kanatta kullandı. Ortada Yuya Osaka ve Niklas Schmidt beklenti altında kaldı. Simon Falette'in kendi kalesine attığı golde Schmidt'in katkısı vardı elbette ama ağırlığını daha çok koyması beklenirdi. Kaptanlık sezon boyunca Ömer Toprak'ta olacak, Kale bu hafta da Michael Zetterer'e emanet.

ÖNE ÇIKAN İSTATİSTİKLER!

- İki takım arasında son 10 yılda oynanan 6 maçın 5'inde "karşılıklı gol" izledik.

Haberin Devamı

- Fortuna Düsseldorf geçen sezon iç sahada oynadığı son 4 maçtan 10 puan çıkartmıştı. (3 galibiyet - 1 beraberlik)

- Werder Bremen geçen sezon deplasmanda oynadığı son 4 lig maçını kaybetmişti. (4 maç - 10 gol yedi)

MİSLİ.COM ÜYELERİ NE OYNUYOR?

Tek Maç fırsatıyla iddaa bülteninde yer alan bu 2. Bundesliga karşılaşmasını kuponlarına alan Misli.com üyelerinin en çok ilgi gösterdiği tercih "2.5 ÜST" oldu! %28'lik kesim taraf bahsini bir kenara bırakıp gollere yönelmiş, 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyor... %25'lik kesim ise "KG VAR" tercihine oynamış ve iki takımdan da gol bekliyor.

MİSLİ.COM YAZARI BERKAY TOKGÖZ NE DİYOR?

Konuk takım Werder Bremen'in ana hedefi her zaman Bundesliga. Maliyetli bir kadroyla devam ediyorlar ve adaptasyonu en kısa sürede sağlamak zorundalar. Çünkü bu lig, sert geçişlerin yaşandığı bir lig. Bu durumu geçen sezon Fortuna Dusseldorf, 2. Bundesliga'daki ilk yılında yaşamıştı. Şimdi daha alışkınlar. Her iki takım için de zor maç. KG VAR kuponlardaki yerini alabilir.

YORUM YAZ