MENÜ

Çorum FK - Hekimoğlu Trabzon maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup 32. hafta maçında kritik bir maç oynanacak. Lider Manisa FK'nın ardından 2. sırada yer alan Batuhan Karadeniz ve Burhan Eşer gibi hücumculara sahip olan Hekimoğlu Trabzon, son 4 maçtan 12 puan çıkaran, Play-Off’un 3 puan uzağında olan Sinan Kurumuş'lu Çorum FK'ya konuk olacak. Peki, Çorum FK - Hekimoğlu Trabzon maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? 90 dakika öncesi detaylar haberimizde.

Çorum FK - Hekimoğlu Trabzon maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'te heyecan 32. hafta oynanacak maçlarla devam edecek. Günün en kritik maçlarından birisi Çorum'da oynanacak. Lider Manisa FK'nın ardından 2. sırada yer alan Hekimoğlu Trabzon, Play-Off’un 3 puan uzağında olan Çorum FK'ya konuk olacak. Manisa FK, kazanır, takipçisi Hekimoğlu Trabzon Çorum'da galip gelemezse Manisa ekibi bitime 5 maç kala matematiksel olarak şampiyonluğu garantileyecek.

Haberin Devamı

Çorum FK - Hekimoğlu Trabzon maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Çorum Şehir Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı Mehmet Türkmen yönetecek. Saat 14.00'te başlayacak mücadeleyi futbolseverler misli.com üzerinden canlı olarak takip edebilecek.

MİSLİ.COM 2. LİG MAÇLARINI CANLI İZLEMEK VE BAHİS YAPMAK İÇİN TIKLAYIN

Çorum FK 4 maçtır kazanıyor

Play-Off’un 3 puan uzağında olan Çorum FK 4 maçtır kazanıyor. 9 maçtır kaybetmeyen Çorum FK bu süreçte 7 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Çorum FK kaybetmediği son 9 maçın 7’sinde gol yemedi. Çorum FK’da ön libero Hüseyin Bak, cezası nedeniyle Trabzon karşısında forma giyemeyecek.

Hekimoğlu Trabzon 9 maçtır kaybetmiyor

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup ikincisi Hekimoğlu Trabzon 9 maçtır kaybetmiyor. Hekimoğlu Trabzon’un 4 maçlık galibiyet serisi geçen hafta evinde 1-1 kaldığı Lider Manisa FK mücadelesinde sona erdi.

Haberin Devamı

Golcülerin düellosu

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'ta gol krallığında zirvede 26 golle Çorum'un forveti Sinan Kurumuş var. 2. sırada ise 20 golle Hekimoğlu'nun tecrübeli forveti Batuhan Karadeniz bulunuyor. İki futbolcu da kritik 90 dakikada takımının en önemli hücum silahı olacak.

YORUM YAZ