MENÜ

Ankara Demirspor - Tuzlaspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

TFF 2. Lig Play Off Yarı Final maçında Ankara Demirspor ile Tuzlaspor karşı karşıya gelecek. Başkent ekibi çeyrek finalde Sakaryaspor'u, İstanbul temsilcisi ise Kastamonuspor'u elemişti. Kritik maçın kazananı finalde Manisa FK - Sancaktep FK galibiyetle kozlarını paylaşacak. Peki, Ankara Demirspor - Tuzlaspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? 90 dakikanın canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

Ankara Demirspor - Tuzlaspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

TFF 2. Lig Play Off heyecanı devam ediyor. Çeyrek finalde Sakaryaspor'u eleyen Ankara Demirspor ile Kastamonuspor'u Batuhan Karadeniz'in penaltısıyla avlayan Tuzlaspor, finale çıkmak için kozlarını paylaşacak. Normal sürede veya eşitlik halinde oynanacak uzatma bölümü ile gerekirse seri penaltılarda rakibini eleyen taraf finalist olacak. Finale çıkan takım Manisa FK - Sancaktepe FK eşleşmesinin galibiyle TFF 1. Lig'e çıkmak için karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı

İki takım arasında oynanan lig maçını Ankara Demirspor deplasmanda Hasan Küçcük'ün golüyle kazanmıştı.

Ankara Demirspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta topladığı 57 puanla lider Bandırmaspor'un ardından ikinci sırada yer almıştı. Tuzlaspor ise 53 puanla 4. basamakta kendisine yer bulmuştu.

Ankara Demirspor - Tuzlaspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Calista Sports Center'daki mücadele saat 20.00'de başlayacak. Mustafa Öğretmenoğlu'nun düdük çalacağı 90 dakika A Spor'dan naklen yayınlanacak. Maçın canlı anlatımı ve skor takibi ise fanatik.com.tr'de olacak.

YORUM YAZ