MENÜ

Yarının yıldızları

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Pazar günü Sakarya Karasu’daydım. Türkiye Finalleri’nde... Beşiktaş’ın, yarınının yıldızlarını seyretmek için... Bu takım, Türkiye Şampiyonu olacak... Hiç şüphem yok ancak oraya gelen aileleri ve çocukların geleceği yönünde hiç umudum yok. Bakın endişelerim yok demiyorum. Umudum yok diyorum. Şu an bu satırlarda teker teker isimlerini yazmayayım. Beşiktaş’ın yükselme dönemi hocalarından Hikmet Çobanoğlu ve teknik heyeti mükemmel bir takım yaratmış. İşte Beşiktaş’ın geleceği bunlar. Ama bu çocukların buraya kadar nasıl geldiğini kaç kişi biliyor?

Gazete sayfalarında bir cümle dahi geçmiyor. Varsa yoksa uçan daireler, yani transferler. Cepte para yok transferlerin peşinde. O kadar uzağa gitmenin de lüzumu yok. Süper Lig, PTT 1. Lig ve 2. Lig’de şu anda ismini sayamayacağım 40-50 tane genç var. Bir tanesi bile bu kadronun içinde olamaz mı? Olur tabii ki. Ama borç ne kadar yüksek olursa bu kulübün talibi bu kadar çok olur. Borç trilyonları aşmış hâlâ yöneticiler transfer peşinde. Yapmayın yazıktır, hadi biraz daha ileri gideyim. Ayıptır.

Ulusoy’da birleşin

Geçen gün elime bir fotoğraf geçti. Rahmetli Orhan Saka ile ben Yemen Ekşioğlu, amatörler evinde beton sularken... Ben, 40 senedir baba mesleği inşaatlarda beton sulamadım. Orhan Saka ile amatörler evinde beton suladım. Tabii ki zaman değişti. Bazı arkadaşlar ne oldum delisi oldular. Bir seçim uğruna kapıları kapattılar. Değer miydi? Bugün sen, yarın da oraya gelecek olan ben. Yalnızca şunu demek istiyorum. Yemen Ekşioğlu’nu İl Başkanlığı’ndan almanız sorunu çözecek sanıyorsanız, yanılıyorsunuz...

HESAP DÖNER SAP DÖNER, YANLIŞ HESAP BAĞDAT’TAN DÖNER! Lafın nereye gittiğini herkes biliyor. Dün bu koltukları verdiğim arkadaşlar, hadlerini bilsinler. Bugün almasını o kadar iyi bilirim ki feleklerini şaşırırlar. Onun içindir ki; bugün bu amatörler evi başta olmak üzere, dün Haluk Ulusoy babalığını yapmışsa, yarın da aynı babalığı yapacaktır. Dünkü o geldiği yeri inkar etmeyen bir başkan. Amatör delegelerine sesleniyorum; Günü kurtarmayın! Yarınların huzurlu geçmesini istiyorsanız Haluk Ulusoy’un etrafında toplanın.

YORUM YAZ