MENÜ

Yalancılar sizi!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Müsabakadan önce her türlü şehir dedikoduları dolaştı. Galatasaray maçı verecekmiş! Kolay bir maç. Yalancılar sizi! Kandırdınız bizi! Hiç de öyle olmadı. Hafta içi yaptığım bütün yorumlarda hep şunu savundum. ‘Galatasaray hayatta maç vermez, güvenmeyin, inanmayın bu dedikodulara’ dedim. Aslında çok istekli çok arzulu ve son haftaların en iyisiydi. Psikolojik olarak çok önemli bir maç. Hakim olan kazanacak. Galatasaray taraftarı 90 dakika hakeme ve Beşiktaşlılar’a küfür etti. Bilmiyorum bu küfürlere ne ceza gelecek! İleriki haftalarda göreceğiz. Quaresma. Namı diğer Q7. Kayseri maçında oynasın banane. Sen bana bu maçta lazımsın. Beşiktaş taraftarına işte burada sitemim vardı. Q7 değil, Beşiktaş takımı vardı sahada. Sosa, Oğuzhan, Olcay, Gomez ve tabi ki Atiba. Onlara bağırın onlara.

Sosa’ya yakışmadı

Podolski kariyerinin en iyi maçlarından birini oynadı. Bu çocuk dünkü hırsını diğer maçlarda gösterseydi Galatasaray bu durumda olmazdı. Dedik ya psikolojik bir maç, psikolojisine hakim olan kazanacak. Beşiktaş takımı çok stresliydi. Beşiktaş gibi oynamadı. Pas hataları da çoktu. Aslında temposu da çok yüksek bir maçtı. Özellikle defansta görülen sarı kartlar 2. yarı açıkça kendini gösterdi. Ve çocuklar istemeyerek zıp-zıp oynadılar. O da Beşiktaş’ın aleyhine oldu. 2012 sezonundan beri dünkü Galatasaray Beşiktaş’a kaybetmedi. Aslında 5. ve 57. dakikalarda, Sosa klasına yakışmayacak pozisyonları dışarı attı.

Muslera’ya aferin

Oyunun kaderi 70. dakikadan sonra Cenk ve Gökhan’ın girmesiyle Quaresma ve Olcay’ın çıkmasıyla çizildi. Fizik gücü daha üstün olan Beşiktaş 78. dakikada Cenk’in pasıyla boş kaleye Gomez’le golü attı. Şampiyonluğun ‘geliyorum’ dediği andı. Ve son söz Muslera’ya. Aferin. Galatasaray’ı da Galatasaraylı’yı da sevmem. Ama bu çocuğu oyun karekteri olarak ve iş ahlakı olarak çok seviyorum. Yabancı alacaksan böyle olmalı.

YORUM YAZ