MENÜ

Ne yazalım neyi yazalım!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Trabzonspor, bu sezon çok darbe yedi, hakemlerden. Tamam da bunun diyetini Beşiktaş’ın ödemesi gerekmiyordu. 12. dakikadaki pozisyon Patagondaya’da bile penaltı, kırmızı kart. Cavanda’nın geri pası, 3 hakem de uyudu. Diyet ödemek böyle olmaz. Maç belki de ilk devreden kopacaktı. Hakan Ceylan, Ekrem Kan ve maalesef maçın en iyilerinden biri olan Bülent hoca, pozisyonu atladılar. Beşiktaş, dünkü gibi oynadığı takdirde, her zaman sıkıntı yaşar.

Dünkü sistem baş ağrıtır

Quaresma ve Kerim Frei maalesef topu çok seven oyuncu. Bakın 76 dakika Gomez cezalanı dışında top bekledi, bir orta gelecek de kafa atacağım diye. Quaresma’dan şunu istiyorum; seyirci seni çok istiyor ama köşebaşı maçlarında devamlılığın olsun. Tek olumlu hareketin 76. dakikada o da gol. Gomez’i eğer Beşiktaş cezalanı içinde gol atmasını ve topla buluşturmak istiyorsan, bol bol orta yapmalı. Yoksa dünkü sistemle başı ağrır.

Kolun kopsa bile...

Oğuzhan eski oğuzhan değil. Tolgay onu zorlayacak gibi. Evet sonunda maçın kahramanlarına geldik. Biri Necip diğeri Tosic. Genç takım dışında hiç yanyana oynamayan bu iki kardeşimiz, Trabzon seyahatinden Beşiktaş’ın firesiz çıkmasının ana etkeni oldular. Yalnız aklımın almadığı bir şey var. Ne zaman çok kritik bir dönemeç oluyor, Tolga sakatlanıyor. Hatırlarsınız kalecimiz Murat, Fenerbahçe maçına tek ayak ve sakat çıkmıştı. Ama o maçı mükemmel bitirerek, takımını yalnız bırakmadı. Tolga dün kolu kopsa bile sahayı en son terkedecek isim olmalıydı. Kaptan, en çok sana güveniyorduk. Sen SOS verirsen, hiç hoş olmaz. Çok sıkıntılı bir Karadeniz seyahatiydi. Siyah-Beyazlılar mutlu döndü. Stat çıkışı herkes şunu söylüyordu, tabii Beşiktaşlılar, ‘herkes rütbesini bilecek’.

YORUM YAZ