MENÜ

Derbi ne olur?

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Fenerbahçe, Mönchengladbach karşısında hem iyi oynadı hem de farklı kazandı. Beşiktaş derbisi öncesinde futbolcular morallendi. Aykut Kocaman ile yönetim rahat nefes aldı. Alex’in Fenerbahçe’den gönderilişine isyan edenler de Almanya zaferinden sonra biraz pişmanlık duydular.

Saracoğlu’nda bugün kadın ve çocukların şenliği var. Fenerbahçe’nin cezalı maçlarında en az 35 bin kişiyle tribünlere koşan kadın ve çocuk taraftarlar, bugünlük Alex meselesini unutup sadece Fenerbahçe’yi düşünmelidir. Skora aldırmadan takımlarının kazanması için ‘Hep destek tam destek’ sloganını asla terk etmemeliler.

Fenerbahçe teknik patronu Aykut Kocaman, derbiye Mönchengladbach kadrosuyla çıkacak. Beşiktaş, bugüne kadar koşan ve mücadele gücü kuvvetli bir takım görüntüsü verdi. M’Gladbach 11’i, rakibin bu anlayışına aynı ölçüde cevap verecek futbolculardan kurulu. Ayrıca Fenerbahçe, Almanya’da hırs patlaması yaptı. Ezeli rakibine oranla maçı çevirecek oyuncu zenginliği var. Orta saha savaşını kazanmayı başaran ve sinirlerine hakim olan taraf, 3 puana daha yakın olacak. Son 90 dakikalara baktığımızda Fenerbahçe, galibiyet için daha önde gözüküyor. Sarı-Lacivertli ekibin kemik kadrosunda sakat oyuncu yok. Beşiktaş mücadelesine Fenerbahçe, tam kadro hazırlanıyor. Aykut Kocaman, bu kadroyu en iyi şekilde değerlendirip kazanmak için gerekenlere sahip.

YORUM YAZ