MENÜ

Oyun aynı telaş fazla

Abone Ol Google News

Beşiktaş, Hatay’da 5 maç aradan sonra puan kaybetti. Kötü oynadığı söylenemez, standardını korudu ama kaleci ve stoper hatalarıyla iki golü peş peşe yiyince 1 puana razı oldu. Hatayspor hızlı ve dinamik bir takım. Topu dolaştırmadan çabuk getirip forvetleriyle bitirme üzerine kurulu bir planla oynuyor. Telaşsız, sabırlı bir oyunla 5 maçtır kazanarak gelen Beşiktaş ise ilk yarıda biraz fazla panik yapınca kalesinde iki gol birden görerek bu sezon bir ilki yaşadı. Bu telaşın kaleden başladığını söylemek gerek. Beşiktaş’ın Ersin’i geliştirecek tecrübeli bir kaleciye ihtiyacı var. Bakın oynaması için değil, Ersin ile rekabete girip onu geliştirecek bir kaleciye ihtiyacı var. Ersin önceki iki maçta o kadar iyi performans gösterdi ki, yediği ilk golü görünce insan şaşırıyor. Beşiktaş açın geneline bakıldığında oyun standardını korudu, topa sahip oldu, şutu zorladı. Hatay’ın hızlı forvetlerine karşı merkez üçlüsünü kenarlara indirmek zorunda kaldı. Bu yüzden dönem dönem üretim sorunu yaşadı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Haberin Devamı

Sergen hoca, Hatay’da Necip, Souza ve Atiba’yla merkezde fazla defansif kaldığını düşünüyor mu? Oğuzhan ve Dorukhan 11’i hak edecek yeterlilikte değiller mi?

Maçın starı

Boupendza, Beşiktaş’a 2 gol birden atarak son 4 maçta 9. kez ağları havalandırdı. Sadece Hatay’ın değil ligin en formda golcülerinden biri.

Maçın olayı

Beşiktaş’ın bu sezon en fazla şut denediği maçlardan biri oynamasına rağmen 5 maç aradan sonra puan kaybetmesi.

Kısa mesaj

Bu sezon tüm derbileri kazanan Beşiktaş’ı önümüzdeki hafta Galatasaray derbisi bekliyor. Sanırım Sergen Yalçın, Hatay maçı bitmeden derbiyi kafasında oynamaya başlamıştır.

YORUM YAZ