MENÜ

Zifiri karanlık

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Beşiktaş, bu sezon tarihinde olmadığı hiç kadar sakatlıklar yaşadı. Sivok, Holosko ve Gökhan’ın menisküs ameliyatı haricindeki problemli isimler, saha dışındaki sebeplerden kaynaklanıyor. Bu durum karşısında eleştirilen kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık oldu hep. Karanlık’ın Almanya’dan getirttiği özel iğneler, bunların yasal olup olmadığı tartışıldı. 26 bin Euro’yu geçen tek partilik maliyetleri konu oldu.

Suç doktorun değilmiş!


Ancak hep birlikte Karanlık’a haksızlık etmişiz meğer... Evet sakatlıklarda karanlık nokta var, ama bu, doktor değil, İstanbul’un büyülü gecelerinin karanlığı.. Geceleri dışarı pek çıkmam. Çevremdeki insanların çoğu da, eve pek uğramaz. Her sohbette, aynı şikayetleri alıyorum: “Hangi mekana gitsek, Beşiktaşlı oyuncular orada. Ve sürekli olay çıkartıyorlar. Biz uyardık, önlem alan olmadı, siz de uyarın lütfen..” diye..

Dikkat dedik, dinlemediler


Uyardık!.. Yalanlanıp dikkate alınmadı. Futbol takımında Olcay dışında sakatlanmayan futbolcu yok. İlginçtir ki, adale çekmesi, kasık ağrıları, kas atması ve bunlara bağlı olarak yaşanan küçük çaplı yırtıklar. Bunların da maç ve antrenmanda olduğuna rastlayan yok. Geriye iki alternatif kalıyor. İdman ve özel yaşantı. Antrenmanlar normal sistem içinde yapılıyor. Bu ölçüde sıkıntı olması söz konusu değil.

Futbolcular kötü yaşıyor


Gökhan olayı ile her şey ortaya çıktı. Futbolculardan çok kötü yaşıyorlar. Kamp akşamları dışında, gece kulüplerinde sabahlamayan yok gibi.

Yönetim çanak tuttu


Önder Özen’in, “Biz sporcuların sağlıklarını da satın alıyoruz. Anlaşılan profesyonelce yaşamıyorlar..” açıklaması acı ama bir o kadar da gerçek. Yönetim, teknik ekip ve profesyonel çalışanlar önlem alma yerine, bilerek ya da bilmeyerek bu duruma çanak tutmuşlar. Derbi sonrası takımının nerede ise tamamı barda sabahlayıp, eğlence mekanlarını parselliyorsa burada durmak lazım. Sadece Beşiktaş değil, Türk futbol tarihinde benzeri yaşanmayan olay, bunların önünü bıçak gibi kesecektir. Bu saatten sonra kulübün talimatları gereği 23.30’dan sonra izin günü dışında kimse adımını dışarı atamaz. Kalan maçlarda hatta önümüzdeki sezon benzer sakatlıklar da yaşanmaz artık!..

YORUM YAZ