MENÜ

Mehter takımı gibi

Abone Ol Google News

Şampiyonluk isteyen Beşiktaş, kalecisinin devleştiği maçta üç puanı zor da olsa almasını bildi. Güneş’in ekibi Mehteran takımı gibi; iki ileri, bir geri gitti! devreyi Cenk ve Weghorst’un golleri ile önde kapatan Kartal, ikinci yarı gol ikramında bulundu. Kasımpaşa iyi mücadele etti. Futbol fakirliği olan maçta, pozisyon zenginliği vardı. Zirve yarışını sürdüren Siyah-Beyazlılar; rakibini düşme hattında tuttu. Her iki takım açısından farklı duygular ifade ediyordu maç. Beşiktaş, mutlak kazanıp zirve takibini sürdürmek istiyordu. Olası kayıp, yarışa erken havlu atma anlamına gelebilirdi. Diğer yanda, lige tutunmaya çalışıp, tehlike çemberinden uzaklaşmak için çırpınan Kasımpaşa. Büyük takımdan sürpriz puan alıp, moral bulmak niyeti taşıyordu.

Haberin Devamı

Kartal, taraftarı önünde tutuk futbol oynadı. Kalesinde net pozisyonlar verdi. Sahanın en iyi ismi Mert, kalesine duvar ördü. Beşiktaş’ın sıkıntı yaşadığı ilk yarıda yıldızları ortaya çıktı. Önce Cenk, Salih’in ayağından gelen topta golünü attı. Milli yıldız böylece Larin’in iç sahada attığı 23 gole ulaştı.Uzatma dakikası içinde Weghorst, Redmond’un ara pasında maçı bitiren isim oldu.Hollandalı’nın gol sonrası sevinci, görülmeye değerdi. İlk yarıda Beşiktaş; N’Koudou ve Cenk için penaltı itirazında bulundu. Konuk ekip ise Weghorst’un dirsek attığı gerekçesi ile kırmızı kart tepkisinde.

Haberin Devamı

Ne yaptın hoca

İkinci yarı anlaşılmaz şekilde maçta tempo düştü. İki takım oyun ve skordan memnun şekilde, ortalarda dolaşıp durdular. Kaleye bırakın şut atmayı, ceza alanına yaklaşan olmadı. Bu durumu değiştirmek adına saha içinde olanlarizledi, hamle kenardan geldi. Şenol Güneş, Cenk’i kenara aldı. Yerine giren Atiba, fiziki yetersizlik yüzünden hata yaptı. Bunu affetmeyen Ahmet Emin, kafa ile skoru: 2-1’e taşıdı. Hocanın bu hatası, maçta stres yarattı. Moral bulan Kasımpaşa, saldırdı. Beraberlik için pozisyon da buldu. Kasımpaşa yedek kulübesinde ise dikkat çekici görüntüler vardı. Serkan Reçber teknik patron, Selçuk İnan yardımcısı gibiydi!

YORUM YAZ