MENÜ

Geçti artık!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Kabullenmek gerek. Geçti artık güzel günler, büyükleri sardı hüzünler! Rakip ceza alanına çökerek, göçertme devri bitti! Ne kadar gittin? O kadar geliyorlar. Öyle yaptı Antalya da. Trilyonluk adamların, beş para etmez pas yanlışları, hepsi yalan rüzgarı. Sarı-Kırmızı ayaklar paslanmış, arıza ışığı yanmış, haberi olan yok.

Bir pozisyon var. Ahmet değil, Servet’in sektirmesi ofsayt(!). Gözümün de ‘piyero’su yok ki, ama yazık oldu Şifo’ya belli. İşte bu ‘sarı’ harbi. Trilyonluk ayak Baros’un yaptığı da, bir başka ucuz ayak! Bu arada ‘yıldızım’ diyen 3-5 metrede oynaşmamalı. Oyunu terse çevirecek, arkadaşlarını ‘sözde pas’ tuzağına düşürmeyecek yetenekte olmalı.
Savunma gerisine koşu yapan, üstelik te ‘sürpriz’ olmayan rakiplere de çare bulunmalı. Tahtaperde gibi durdun mu, Ahmet zaten atar, Recep İvedik bile atar! Fatih ve Ahmet’i kimse kesemedi... Yan hakem de yetişemedi(!): 1-0.
Sanctis burada duruyorsa, Ömer neden İtalya’da durmuyor? Merak ettim valla. Antalya’daki kalecinin tillahı be! Yalçın’da Portekiz’e gitsin. Şeytan Mehmet didindi, Şifo Mehmet bitirdi! Korhan geldi de, 9 sene geç geldi.
Galatasaray’ın saygıdeğer rakipleri; bunlar ceza alanı çizgisini bırak, kale çizgisinden 100 ceza vuruşu atsa korkma! Atamazlar, atamıyorlar yine atamadılar. Ben olsam Hagi veya Prekazi’yi kulübede tutar, bu tür atışlarda içeri atarım. En az 15-20 puan toplarlar. O da şampiyonluğa yeter. Bu vaziyette de, tüm umutlar gider.
Fatih Ceylan’ın karısı maçı seyretmemişse, derdini anlatamaz mahkemelik olurlar! Resmen yolunmuş çocuk.
Özkahya ‘kahya’ değil, patrondu. Antalyaspor ve Özdilek’i kutlar, Erdal Akpınar abime mahsus selam ederim...

YORUM YAZ