MENÜ

Geçmiş olsun Türkiye!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Hepimize geçmiş olsun. Fenerbahçe’den, Trabzon’a, tüm sporseverlerimizden cümle vatandaşlarımıza! Çok ciddi ve tehlikeli bir provokasyonun üzüntüsünü yaşarken, daha büyük bir faciadan kurtulan Fenerbahçeliler adına memnuniyetimi, şoför kardeşimin şifası için de dualarımı paylaşmak istiyorum. Ülkem hiç haketmediği bir karmaşa ve muamma sarmalında! Bu işlere çanak tutan bilumum aktörleri de, Yüce Yaradanımız hidayete erdirsin inşallah.

Başakşehir maçı akıllara geldi

Kırk bine yakın taraftarıyla Galatasaray için güzel bir gün olacağı aşikardı ama Furkan’ın 86’daki çok şık vuruşu sonrası hiç kimse demesin ki ‘Başakşehir acı hatırası yüreğimi sarmadı!’ Karabükspor’u uzun zamandır izliyorum. Yılmaz Vural ve ekibi olması gereken her doğruyu planladı, futbolcuları da iyi niyetle gücü yettiğince ne gerekiyorsa yaptı. Yaptı da istenilen skorlar bir türlü realiteye geçemedi. Çünkü Mavi Ateş’in transferini oluşturan beyin takımı, forvete vurucu güç değil de, Osmanlı sarayına Darüssaade ağası seçmiş sanki! Hizmetin, servisin padişahlara layık olanı örnekleniyor ama golü atacak güç bulunamıyor!

Yetenekli vuruşlar kazandı

Pas yüzdesi oldukça yüksek iki rakibin mücadelesi, harbiden futbol keyfi verdi. Galatasaray’ın da, konuğunun da bolca pozisyona girdiği 90 dakikada, vuruş ustası çok olan taraf Galatasaray kazandı. En uçta bolca Darüssaade aday adayları bulunan taraf, gol gücü ve kaleci zafiyetli Karabük’se 4-2 kaybetti. Abdul’un müthiş asisti Yasin 1-0, sonra Sneijder adeta köşeye mıhladı 2-0. Bruma’nın nefis pasında Umut 3-0’ı sağladı. Sonra yine kısmi kaos, Hamzaoğlu adına yaşandı! Balta önceki maçın asist katkısına, 1’de golünü ekledi! Furkan 2’ledi 3-2 ve 90’da Sneijder korkulu rüyayı Galatasaray adına mutlu bitirdi.

Bir genç kalecinin akıl almaz hatalar yaptığı, diğerinin de yine özellikle 45’te muhteşem işler başardığı, Özkalfa’nın da zaman zaman kararsız kaldığı oyunda sevinen 3 puan daha toparlayan Galatasaray oldu. Hayırlısı!

YORUM YAZ